Artar Japonez Crimson Queen (Acer palmatum Crimson Queen)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Crimson Queen este un artar decorativ care face parte din familia Sapindaceae si este originar din Japonia. Creste sub forma de arbust dens si bogat in frunze care sunt decorative prin forma si culoare. Ele cresc sub forma palmat-compusa alcatuita din mai multi lobi ingusti. Frunzele sunt verzi insa toamna ele primesc o nuanta intensa de rosu-purpuriu, galben sau portocaliu.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Artarul Japonez Crimson Queen creste si se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire este in luna aprilie, florile sunt rosii insa nu au un rol decorativ important. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu semi-umbra, razele puternice ale soarelui pot afecta frunzisul artarului. Prefera solurile bine drenate, umede si fertile.

Acer palmatum Crimson Queen este un artar decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare extrem de atragatoare. Se recomanda a se planta solitar pentru a scoate in evidenta mult mai bine frumusetea si aspectul interesant al frunzelor, ofera o imagine impresionanta de cascada cu frunze colorate. Artarul se poate planta si in aranjamente decorative, in parcuri sau alte spatii verzi publice.
Conditii de lumina Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite