Artar Japonez Red Emperor (Acer palmatum Red Emperor)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Red Emperor este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, creste inalt si puternic ramificat avand frunzisul este dens si decorativ.

Detalii

RON 350

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma palmat-compusa, ele sunt formate din mai multi lobi in nuante de rosu–purpuriu aprins. Culoarea frunzelor devine mult mai intensa toamna.

Artarul Japonez Red Emperor se incadreaza in categoria artarilor de talie mare care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 5 si 10 metri. Se planteaza in locuri luminate si insorite sau in locuri cu semi-umbra. Prefera solurile fertile, bogate si bine drenate cu o umiditate medie constanta si tolereaza poluarea atmosferica.

Acer palmatum Red Emperor este un artar decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare. Este un element decorativ plin de culoare potrivit pentru toate tipurile de gradini. Se planteaza si in aranjamente decorative in parcuri. Pentru un peisaj deosebit in gradina se planteaza solitar.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 125/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite