Artar Japonez Lion Heart (Acer palmatum Lion Heart)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Lion Heart este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Formeaza un tufis mare, dens si bogat in frunze ce au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-compusa. Ele sunt formate din mai multi lobi si sunt inguste.

Detalii

RON 480

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Frunzisul este verde iar in toamna devine extrem de decorative, primind o nuanta intensa de rosu. Acer palmatum Lion Heart este un artar de talie mijlocie care la maturitate creste pana la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Infloreste in luna aprilie cu flori mici in nuante roz deschis care insa nu au un rol decorativ important. Prefera zonele de plantare cu multa lumina si soare sau zonele cu semi-umbra. Se dezvolta cel mai bine in soluri bogate, umede cu un drenaj bun. Rezista la poluarea aerului din orasele mari.

Artarul Japonez Lion Heart este un decorativ prin port, frunzis si culoare. El poate fi plantat in diverse aranjamente decorative in orice tip de gradina sau in aranjamente decorative pentru parcuri. Se planteaza solitar sau in aranjamente mixte cu alte plante si arbusti decorativi.

Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare 150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite