Artar Japonez Rosu (Acer palmatum Atropurpureum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer Palmatum Atropurpureum - in denumirea populara: Artarul Japonez. Aceasta planta este originara din Japonia. Face parte din familia Aceraceae. Artarul Japonez este un arbore din categoria copacilor cu frunzele cazatoare. Artarul Japonez este un arbore de talie mica poate ajunge pana la o inaltime de 2-3 metri. Cresterea artarului japonez rosu este lenta.

Detalii

RON 175

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Artarul Japonez Rosu este un copac cu o coroana deosebit de atractiva. Prin frunzele sale in nuante de rosu. In perioada anotimpului de toamna frunzele primesc o nuanta intensa de rosu-ruginiu. Frunzele au forma palmata si o lungime de 4-10 centimetri. Perioada de inflorire este in lunile Aprilie-Mai. Florile sunt mici si galbene.


In general artarul Japonez are nevoie de un loc insorit dar se dezvolta foarte bine si in locurile cu semiumbra.


Solul preferat de Artarul Atropurpureum este cel umed, bine drenat, solul acid si alcalin. Artarul japonez este o planta foarte rezistenta la daunatori si la poluare.


Este un copac decorativ datorita culorii atractive a frunzelor care se schimba de la anotimp la anotimp. Artarul Japonez Atropurpureum este un copac perfect pentru decorarea gradinilor si a parcurilor. Frumusetea lui aparte in combinatie cu alti arbori va iesi in evidenta. Artarul japonez rosu poate fi plantat si in ghivece mari pentru a decora terasele fiind un copac cu crestere lenta.  

Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare 100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite