Arbori  Exista 267 produse.

pe pagina
Brad Alb
(Abies concolor)

Abies concolor este cunoscut sub denumirea de Bradul Alb, Bradul Argintiu sau Bradul de Colorado. Aceasta specie de brad face parte din familia Pinaceae din clasa pinopsida. Este un conifer de talie medie ce poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 30 de metri. Diametrul coroanei poate creste pana la 6-10 metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Brad Coreean
(Abies koreana)

Abies koreana - denumirea populara a cestui conifer este Bradul Coreean. Face parte din familia Pinaceae. Bradul este un arbore care isi pastreaza tot timpul anului culoarea verde a cetinei. Acest soi de Brad este originar din Coreea de Sud si creste la altitudinile de 1000-1900 de metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Brad Coreean Silberlocke
(Abies koreana Silberlocke)

Abies koreana Silberlocke sau Bradul Coreean este un conifer ce face parte din familia Pinaceea. Forma acestui soi de brad este piramidala compacta. Frunzele Bradului Coreean sun sub forma de ace, ele sunt moi intoarse in sus. Culoarea lor este intr-o nuanta de argintiu-alb care ramane asa fara sa se schimbe indiferent de anotimp.

Pret: RON 125.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Abies lasiocarpa Argentea
(Abies lasiocarpa Argentea)

Abies lasiocarpa Argentea - exista aproximativ 40 de specii de arbori care formeaza familia Pinaceae. Arborele Argentea este originar din America de Nord. Este o specie de conifer care datorita culorii acelor a dobandit denumirea populara de Brad Argintiu. Coroana coniferului argintiu creste sub forma piramidala.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Brad Normandian
(Abies normandiana)

Abies normandiana este cunoscut sub denumirea de Brad Normandian sau Brad Caucazian. Acest arbore face parte din categoria coniferelor si din familia Pinaceae. Este originar din Asia Mica de Nord.

Chiparos de California
(Chamaecyparis laws.Ellwoodii)

Chamaecyparis laws.Ellwoodii este cunoscut si sub denumirea de Chiparosul de California. Poarta aceasta denumire deoarece este originar din California. Acest arbore este vesnic verde. Chiparosul de California este o specie de conifer din categoria Chamaecyparis si face parte din familia Cupressaceae. Creste la o inaltime de 10-12 metri.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos de California Ellwoods Gold
(Chamaecyparis laws.Ellwoods Gold)

Chamaecyparis lawsoniana Ellwoods Gold este o specie de conifer cunoscut sub denumirea de Chiparosul Californean Ellwoods Glod. Este un conifer decorativ datorita formei si a coroanei sale cu o minunata coloristica. Face parte din familia Cupressaceae si este originara din California, America de Nord. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Albastru
(Chamaecyparis laws.Van Pelts Blue)

Chamaecyparis lawsoniana Van Pelts Blue este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Albastru. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Este un conifer de talie medie. Poate ajunge la maturitate pana la o inaltime de 15 metri iar coroana sa poate forma un diametru de 3 metri. Creste sub forma conica, alungita datorita frunzelor bogate si a crengutelor.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Barabits Gold
(Chamaecyparis lawsoniana Barabits Gold)

Chamaecyparis lawsoniana Barabits Gold este un conifer care in mediul sau natural poate depasi 10 metri inaltime. Chiparosul Barbatis Gold are un frunzis vesnic verde cu accente galbene-aurii. Frunzele sunt sub forma de ace aplatizate.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos de California Globus
(Chamaecyparis lawsoniana Globus)

Chamaecyparis lawsoniana Globus este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Californian globular. Acest conifer este originar din America de Nord din statul Oregon si nordul Californiei. Chiparosul Globus este varianta pitica. Frunzisul sau spectaculos ii ofera o forma globulara compacta si deasa.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Nootka
(Chamaecyparis nootkatensis Pendula)

Chamaecyparis nootkatensis Pendula - Chiparosul pendular este originar din America de Nord, mai exact din Alaska. Chiparosul pendular face parte din familia Cupressaceae. Este denumit si ca Chiparosul Nootka. Acest conifer poate sa se dezvolte pana la inaltimea de 30-35 de metri in mediul sau natural.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Ginkgo Biloba
(Ginkgo biloba)

Ginkgo biloba este arborele cel mai vechi considerat ca fiind o fosila vie. Se mai numeste si Arborele pagodelor. Este o specie unica de copac ce dateaza de 270 de milioane de ani. Aceasta specie de arbore se claseaza in categoria copacilor de talie inalta.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar BlueArrow
(Juniperus BlueArrow)

Juniperus Blue Arrow - acest soi de ienupar are forma cea mai ingusta dintre toate celelalte soiuri de ienupar. Nu degeaba poarta denumirea de sageata albastra. Ele este originar din America de Nord. Inaltimea la care se poate dezvolta  este intre 6-8 metri, iar in latime intre 1-1,5 metri. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Chinezesc Blauw
(Juniperus ch. Blauw)

Juniperus chinensis Blauw sau ienuparul chinezesc are un aspect de arbust datorita formei sale variabile. Este originar din Asia de nord-est si face parte din familia Cupressaceae. Forma coroanei sale este piramidala sub forma de V. Frunzisul este intr-o nuanta frumoasa de gri-albastru, verde-albastrui.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Chinezesc Stricta
(Juniperus chinensis Stricta)

Juniperus chinensis Stricta este un conifer ce face parte din familia Cupressaceae. Este originar din Nord-Estul Asiei si anume din China, Coreea si Japonia. Coniferul formeaza o coroana conica densa. Frunzele sale sunt aciculare, tepoase intr-o culoare de gri-verzui, iar pe dosul acestora apar cate doua dungi mai deschise la culoare.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Gold Cone
(Juniperus comm.Gold Cone)

Juniperus communis Gold Cone este un ienupar ce face parte din familia Cupressaceae. Forma lui este conica, ingusta. Frunzisul sau este dens si bogat oferindu-i ienuparului o forma compacta.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Green Carpet
(Juniperus comm.Green Carpet)

Juniperus communis Green Carpet face parte din familia Cupresaceae. Ienuparul Green Carpet are frunzele vesnic verzi. El formeaza un un covor de frunze verzi cu o ramificatie densa. Frunzele cresc sub forma aciculara si au o culoare de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Hibernica
(Juniperus comm.Hibernica)

Juniperus communis Hibernica face parte din familia Cupresaceae. Este un conifer cu frunzele vesnic verzi. Frunzele tepoase sunt sub forma aciculara in nuante de verde-cenusiu. Ienuparul are o coroana sub forma columnara. Tulpina este dreapta in pozitie verticala.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Repanda
(Juniperus comm.Repanda)

Juniperus communis Repanda face parte din familia Cupressaceae, este un conifer vesnic verde. Frunzele sunt sub forma aciculara in nuante de verde. In anotimpul de iarna culoarea frunzelor este mai intesa in nuante de verde-bronz. Formeaza tufisuri taratoare, compacte.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Sentinel
(Juniperus comm.Sentinel)

Juniperus communis Sentinel este un conifer cu frunzele vesnic verzi. Coroana ienuparului creste sub forma columnara, dreapta. Frunzele au o forma aciculara in nuante de verde-albastrui. Acesta este un arbust dens, compact. La maturitate Ienuparul Sentinel poate sa se dezvolte la o inaltime de 150-200 de centimetri.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Tarator Blue Pacific
(Juniperus conferta.Blue Pacific)

Juniperus conferta Blue Pacific este un conifer cu frunzele in nuante de albastru-vernil care isi mentine culoarea pe tot parcursul unui an. Denumirea populara a acestui soi de arbore este Ienuparul Tarator. Arborele este originar din Japonia si este foarte cultivat si in Statele Unite ale Americii.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 267 de articole

Vegetatia este frumusetea naturii. Aceasta ofera viata si energie.

Arborele se trage din latinescul arbor care inseamna pom sau copac. Este o planta perena care are trunchiul lemnos. Crengile care se ramifica formeaza o coroana frumoasa care difera de la soi la soi. In functie de specia din care face parte arborele, ramurile sunt impodobite cu frunze, flori si fructe. Ramurele arborilor cresc anual in lungime si grosime prin muguri. Trunchiul arborelui este lemnos si puternic iar ramurile formeaza coroana care ii da frumusete acestuia.

Indiferent de anotimpul in care ne aflam arborii prezinta un aspect deosebit pentru placerea ochilor nostri. Daca esti norocos si detii o gradina mare sau chiar si daca dispui doar un mic spatiu verde, cea mai buna idee pentru a decora acest spatiu de relaxare este prin plantarea si aranjarea acestuia cu plante si arbori.

In magazinul nostru online vei gasi cele mai minunate specii de plante si arbori pentru ca tu sa te poti bucura din plin de frumusetea naturii vii.

Nu stii ce arbori s-ar potrivi in livada sau gradina ta? Noi iti oferim pentru fiecare planta informatiile necesare si modul de ingrijire a acestora pentru ca tu sa le alegi pe cele care se potrivesc spatiului in care vrei sa le cresti.

Din categoria arborilor in magazinul nostru online ai posibilitatea sa alegi diferite soiuri de conifere, arbori pendulari, pomi fructiferi si arbori cu coroana stufoasa si globulara.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, cu siguranta, gradina ta va arata superb. Arborii cu fructe iti ofera o priveliste placuta primavara atunci cand sunt incarcati cu flori parfumate iar toamna culorile fructelor proaspete coapte iti vor delecta simtul vizual si cel gustativ.

Arborii foiosi iti vor oferi privelisti deosebite in timpul primaverii cand ii vei putea urmari cum renasc, cum in fiecare zi coroana lor verde se va imbogatii. Pe timpul verii acestia vor avea un aspect impresionant oferind umbra si liniste iar odata cu venirea toamnei iti vor oferi un adevarat spectacol cand frunzele vor imbraca nuante de galben, portocaliu, auriu sau rosu.

Magazinul nostru online dispune de arbori deosebiti cu coloraturi unice ce de exemplu Mesteacanul Purpuriu sau Artarul Arlechin. Iti oferim posibilitatea de a creea o oaza de culoare, o gradina de invidiat care va atrage atentia si laudele tuturor celor care o vor vedea.

Intotdeauna ai visat sa stai langa o padure, acum ai posibilitatea ca sa iti indeplinesti visul, adu padurea la tine in gradina si infrumuseteaz-o cu arbori coniferi. Aproape toate soiurile de conifere isi pastreaza frunzele intr-un verde viu intregul an. Peisajul padurii si frumusetea crengilor cu frunzele elegante in forma de ace este intotdeuna impresionant. Pentru ca spatiul verde al gradinii tale sa primeasca o amprenta salbatica asemenea unei paduri noi iti sugeram sa plantezi o specie de Pin. Cu siguranta in curtea casei tale vei simti aerul proaspat, deoarece acest arbore are o actiune antipoluanta. Este rezistent atat la seceta cat si la temperaturile scazute sau la ger. Acest arbore prefera solul mai nisipos.

Daca spatiul din gradina ta este mai mic poti opta sa alegi arbori cu talie mai mica si pomi fructiferi.

Intra si tu acum in gradina noastra online si exploreaza minunatele plante care stau la dispozitia fiecarui cumparator si iubitor de plante si natura.