Ienupar Gold Cone (Juniperus comm.Gold Cone)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus communis Gold Cone este un ienupar ce face parte din familia Cupressaceae. Forma lui este conica, ingusta. Frunzisul sau este dens si bogat oferindu-i ienuparului o forma compacta.

Detalii

RON 20

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzisul ienuparului Gold Cone este intr-o culoare de auriu ce ofera un peisaj minunat pe tot parcursul verii. In timpul iernii frunzele primesc o alta nuanta de albastru-vernil. Conurile au o culoare de violet.

Gold Cone este un conifer cu crestere lenta, timp de 10 ani poate creste pana la 1-2 metri. Plantarea lui poate fi realizata si in locurile cu mult soare, deoarece este un ienupar iubitor de soare. Gold Cone nu are nevoie de ingrijiri speciale, frunzisul sau si forma sa naturala este perfecta.

Solurile preferate ale Ienuparului Gold Cone sunt cele bine drenate dar este rezistent si in solurile sarace. Este un Ienupar rezistent ce tolereaza foarte bine si poluarea aerului.

Ienuparul Gold Cone este un conifer frumos ce ofera un aspect interesant peisajului gradinilor si a parcurilor. Este un conifer perfect si pentru gradinile mai mici. Pote fii plantat in grupuri sau solitar. Este deosebit de aspectuos si in aranjamente de stancarii.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite