Pin negru (Pinus nigra Fastigiata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus nigra Fastigiata este o specie de conifere recunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Pin negru. Acest conifer vesnic verde face parte din familia Pinaceae. Tolereaza cu stoinicie pana si spatiile poluate de aceea devine indispensabil peisagisticii urbane.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, aceasta specie poate atinge inaltimi cuprinse in intervalul 5 – 10 m. In ceea ce priveste amplasarea, este de luat in calcul ca aceasta sa se faca in zone cat mai bogata in lumina naturala a Soarelui (cel putin 6 ore pe zi), acestea din urma favorizandu-i o crestere sanatoasa. Nu este un conifer pretentios, de aceea se adapteaza relativ usor oricarui tip de sol in care este plantat. Structura coroanei capata forma piramidala, aspectul sau fiind dens, luxuriant. Pinul negru impresioneaza prin conurile sale de culoare brun galbuie ce pot atinge intre 5 si 8 cm in lungime.

Rata de crestere a Pinului negru este moderata, el inaintand in inaltime cu 30 – 50 de cm in fiecare an. Nu in cele din urma, acest conifer se doveste rezistent in fata perioadelor secetoase precum si in fata celor caracterizate de temperaturi scazute. Pentru a-i stimula dezvoltarea, se recomanda utilizarea de ingrasaminte bogate in substante organice fertilizatoare in timpul primaverii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite