Plante de interior  Exista 7 produse.

Areca
(Chrysalidocarpus lutescens)

Chrysalidocarpus lutescens - Areca, Palmierul Bambus sau palmierul Galben. Aceasta specie de planta face parte din familia Arecaceae. Originea plantei este din Madagascar. Ca planta de interior, 1,5 - 2 metri. Frunzele multiple cresc de la baza plantei. Frunzele sunt penate sub forma arcuita si lunga si au o nuanta de verde inchis.

Palmier Dracena
(Dracaena marginata)

Dracaena marginata sau Dracenaeste o planta originara din Africa. Ea face parte din familia Ruscaceae. Se prezinta ca un arbust de talie medie decorativ prin frunzele sale lungi ascute care cresc din varful tulpinii. Culoarea frunzelor este intr-o nuanta de verde inchis iar pe marginile exterioare au o dunga rosiatica. Trunchiul este lung si in interior...

Smochin Plangator Golden King
(Ficus benjamina Golden King)

Ficus benjamina Golden King este cunoscut si sub denumirea de Smochin Plangator sau Aurul Regelui. Este o planta decorativa originala din Asia. Ficusul Golden King face parte din familia Moraceae. Este un arbore care in mediul sau natural poate creste pana la o inaltime de 30 de metri insa ca planta de interior va atinge aproximativ 2 metri.

Picior de Elefant
(Nolina recurvata)

Nolina recurvata - denumirea populara a acestei plante este Piciorul de Elefant. Aceasta denumire o poarta datorita formei botocanoase a trunchiului din partea de jos, de la baza. Are un aspect de mini palmier. Nolina recurvata face parte din familia Asparagaceae si este o planta originara din Mexic.

Palmier Phoenis roebelinii
(Phoenis roebelinii)

Phoenis roebelinii - denumirea comuna a acestei plante este palmierul pitic. Este originar din Asia si China. Este un copac cu inaltime medie. Cresterea lui este lenta. Se poate dezvolta in habitatul sau natural pana la o inaltime de 2-3 metri iar ca planta de interior pana la 2 metri.

Palmier Phoenix canariensis
(Phoenix canariensis)

Phoenix canariensis este un soi de palmier originar din Insulele Canare. Este o planta solitara care se poate dezvolta la o inaltime de 10-20 de metri iar ca planta de interior ajunge pana la 3 metri inaltime. Acest palmier face parte din familia Arecaceae. Frunzele sale sunt lungi si penate.

Yucca
(Yucca)

Yucca este un arbust peren care face parte din familia Asparagaceae. Sunt cunoscute peste 40 de specii din acest gen. Yucca este originara din America de Nord si Centrala. In mediul sau natural, Yucca poate atinge inaltimi mari insa ca planta de interior ajunge la valori intre 1 si 1,5 metri.

Se afiseaza 1-7 din 7 de articole

Natura prospata in locuinta ta.

Pofta de viata, zambet pe buze, prospetime si culoare, toate aceste beneficii ne sunt oferite de plantele de interior. Acestea infrumuseteaza locuinta noastra cu florile cele mai deosebite si cele mai vibrante culori sau pur si simplu cu frumusetea frunzelor verzi a celor mai simple plante. Toate acestea ofera prospetime si oxigen locuintei noastre sau spatiilor inchise. Si nu doar atat, plantele de interior sunt un obiect deosebit de apreciat ca decor de interior.

Echipa noastra iti ofera cele mai interesante sfaturi si sugestii pentru alegerea celor mai deosebite plante de interior. Ele sunt ideale atat pentru casa ta cat si pentru cele mai apreciate cadouri pe care le poti oferi persoanelor dragi din viata ta. Magazinul nostru online este o adevarata gradina care iti pune la dispozitie cele mai diversificate soiuri de plante si flori atat pentru locuinta cat si pentru gradina.

Nu exista om care sa nu iubeasca sau sa detina chiar in propria sa locuinta cel putin o planta. Din cele mai vechi timpuri oamenii au apreciat frumusetea naturii si au incercat sa aduca din frumusetea si prospetimea acesteia si in propriile locuinte.

Fiindca spatiul din holul tau este destul de mare si nu stii exact cu ce sa-l decorezi sau pentru un look deosebit noi iti sugeram sa alegi plante de interior care nu sunt foarte pretentioase la locurile mai intunecate. Planta cea mai indicata pentru decorarea cestor zone de interior este Dracaena marginata. Frumusetea ei este asemanata cu aspectul unui palmier cu frunzele lungi ascutite. Este o planta care rezista foarte bine si in spatiile mai putin luminoase.

Casa ta are un look cu totul aparte si iubesti stilul exotic? Noi iti sugeram sa iti decorezi incaperea cu cele mai impresionante plante cu aer exotic precum sunt plantele cu aspect de palmier. Vei avea posibilitatea sa alegi cele mai interesante soiuri de plante de interior in magazinul nostru online. Pentru decorarea livingului imens in care simti ca te pierzi de multe ori si consideri ca este gol noi iti sugeram planta potrivita pentru aceasta zona si anume Chrysalidocarpus lutescens cunoscuta sub denumirea de Areca sau Nolina recurvata numita si planta Picior de Elefant. Cu siguranta livingul tau va avea aerul salbatic al Madagascarului sau iti va oferi sentimentul ca te afli intr-o jungla tropicala.

Esti o persoana foarte dinamica si simti deseori ca ziua este prea scurta dar totusi iubesti plantele si crezi ca timpul nu iti poate oferi posibilitatea de a le avea in locuinta ta din lipsa de timp pentru ingrijirea lor? Planta perfecta pentru tine este Yucca, asa numita Arborele Vietii, este planta pustiului desertic. Este o planta foarte rezistenta care nu necesita ingrijiri speciale. Atata timp cat planta are lumina necesara aceasta nu iti va da batai de cap si in acelasi timp tu vei fi fericitul detinator al unei plante cu un aspect modern si deosebit datorita formei sale asemenea unui palmier cu frunze lungi ascutite.

Vino si alege cele mai uimitoare plante de apartament. Noi oferim plante gingase si plapande dar si alte soiuri ideale pentru persoanele care nu au timpul necesar pentru a ingriji speciile mai pretentioase.