Palmier Phoenis roebelinii (Phoenis roebelinii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Phoenis roebelinii - denumirea comuna a acestei plante este palmierul pitic. Este originar din Asia si China. Este un copac cu inaltime medie. Cresterea lui este lenta. Se poate dezvolta in habitatul sau natural pana la o inaltime de 2-3 metri iar ca planta de interior pana la 2 metri.

Detalii

  • 120

Adauga la lista de dorinte

Frunzele Palmierului Pitic sunt penate, lungimea lor este cuprinsa intre 60-120 centimetri. Culoarea frunzelor este in nuante de verde. Trunchiul este drept, cilindric, frunzele sunt prezente in varful trunchiului. Cele de pe baza trunchiului se usuca si cad, astfel trunchiul prezinta denivelari pe suprafata scoartei sale.


In perioada de vara Palmierul pitic se poate scoate pe tereasa. In general, acest soi de planta este foarte rezistenta la daunatori. Palmierul pitic tolereaza orice tip de sol si rezista foarte bine si la seceta. Locul preferat pentru pozitionarea Palmierului Pitic este cel cu multa lumina sau cu lumina partiala.


Este o planta care nu necesita ingrijiri deosebite. Se va curata de frunzele ingalbenite si uscate atunci cand este cazul. Palmierul Pitic este un copacel usor de intretinut. 

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrare120 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite