Yucca (Yucca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Yucca este un arbust peren care face parte din familia Asparagaceae. Sunt cunoscute peste 40 de specii din acest gen. Yucca este originara din America de Nord si Centrala. In mediul sau natural, Yucca poate atinge inaltimi mari insa ca planta de interior ajunge la valori intre 1 si 1,5 metri.

Detalii

  • 3tulpini 150

Adauga la lista de dorinte

La baza superioara a tulpinei cresc frunze care ii ofera plantei un aspect globular tepos. Frunzele sunt lungi si ascutite. Culoarea lor este de un verde inchis si isi pastreaza nuanta pe tot parcursul anului. Florile sunt albe sau galbene si parfumate. Yucca se prezinta cu o tulpina dreapta si lemnoasa, ea este groasa si aspra.


Yucca este o planta foarte usor de intretinut. Ea este o planta iubitoare de lumina. Daca are parte de acest rasfat, cu siguranta se va dezvolta foarte armonios. Pamantul nu trebuie udat in exces si nu foarte des. Yucca este o planta exotica si nu suporta scaderea brusca de temperatura. Este o planta care tolereaza usor orice tip de sol.


Yucca este o planta de interior foarte apreciata si foarte des intalnita. Are un look deosebit datorita manunchiului de frunze ascutite.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrare3tulpini 150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite