Areca (Chrysalidocarpus lutescens)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Chrysalidocarpus lutescens - Areca, Palmierul Bambus sau palmierul Galben. Aceasta specie de planta face parte din familia Arecaceae. Originea plantei este din Madagascar.

Ca planta de interior, 1,5 - 2 metri. Frunzele multiple cresc de la baza plantei. Frunzele sunt penate sub forma arcuita si lunga si au o nuanta de verde inchis.

Detalii

  • 120

Adauga la lista de dorinte

Palmierul Bambus este o planta ce prefera locurile cu lumina. Locul cel mai potrivit pentru aceasta planta este langa ferestre. Se va tine cont de faptul ca aceasta planta nu tolereaza razele directe ale soarelui.


Este o planta iubitoare de caldura, astfel nu este rezistenta la temperaturile scazute sub 10 grade Celsius.


Nu este o planta pretentioasa, ea se acomodeaza foarte bine in orice tip de sol bine drenat.


Intretinerea a acestei plante este foarte usoara fara a avea nevoie de ingrijiri deosebite. Din cand in cand planta prefera sa fie pulverizata cu apa pe frunze, acest lucru este indicat doar in anotimpurile calduroase.


Chrysalidocarpus lutescens, in regiunile tropicale, este plantata in gradini ca planta ornamentala. Dar in cazul climatului temperat de la noi, Areca este o planta deosebit de interesanta si atragatoar pentru interior, o planta de apartament perfecta.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrare120 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite