Garduri vii  Exista 44 produse.

pe pagina
Jugastru
(Acer campestre)

Acer campestre este o specie de arbori cunoscuta sub denumirea sa populara de Jugastru. Facand parte din familia Aceraceae, acest arbore melifer suprinde atat prin dimensiunile pe care le poate atinge la maturitate cat si prin rolul sau decorativ semnificativ, acela de gard viu.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Dracila purpurie pitica
(Berberis th.Atropurpurea Nana)

Berberis thunbergii Atropurpurea Nana mai este cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Dracila Purpurie Pitica. Aceasta este o specie de arbore pitic, compacta si tufoasa ce face parte din familia Berberidaceae. Culoarea mov-spre rosu a frunzelor precum si galbenul inflorescentelor potenteaza valoarea ornamentala a acestui arbore pitic. 

Pret: RON 28.42
Cantitate
Cumpara
Dracila purpurie
(Berberis thunbergii Atropurpurea)

Berberis thunbergii Atropurpurea este un arbore ornamental cunoscut si sub denumirea sa populara Dracila Purpurie. Frunzele de culoare rosu inchis, chiar rosu carmin pe durata toamnei, precum si forma sa rotunjita sunt particularitati ale acestui arbore ce-i determina frumusetea. Aspectul sau viu, energic, aduce un strop de vitalitate in orice loc in care...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Carpen Gard Viu
(Carpinus betulus)

Carpinus betulus mai este recunoscut si sub denumirea sa de Carpen Gard Viu. Acest arbore ornamental deosebit face parte din familia Betulaceae, uimind atat prin capacitatea sa extinsa de lastarire si drajonare cat si prin aspectul sau luxuriant.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez
(Chaenomeles japonica)

Chaenomeles japonica este un arbore ornamental cunoscut si sub denumirea sa populara de Gutui Japonez. Aceasta specie, originara din estul Asiei, uimeste prin slendoarea inflorescentelor rosii-caramizii carora le da nastere pe tot parcursul primaverii.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Deutia
(Deutzia scabra)

Deutzia scabra este o specie de arbore ornamental recunoscut simplu si sub denumirea sa de Deutia. Aceasta specie exotica, parte a familiei Hydrangeaceae, este originara din China si Japonia. Aspectul sau decorativ semnificativ se datoreaza in mare parte inflorescentelor luxuriante, de culoare alba.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ploaie de Aur Gard Viu
(Forsythia intermedia)

Forsythia intermedia mai este recunoscuta si sub denumirea sa populara de Ploaie de Aur Gard Viu. Aceasta specie arbustiva ornamentala uimeste prin splendoarea inflorescentelor aurii, precum si prin forma oval-alungia (pana la lanceolata) a acestora. Infloreste puternic, viu, de aceea este ideala plantarea ei cu rolul de gard viu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Lemn Cainesc
(Ligustrum vulgare)

Ligustrum vulgare este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc. Originara din Vestul Asiei, aceasta specie face parte din familia Oleaceae si este inrudita cu liliacul si frasinul. Surprinde placut prin fragilitatea si splendoarea inflorescentelor de culoare alba, fiind totodata o specie ideala pentru...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Lamaita
(Philadelphus coronarius)

Philadelphus coronarius mai este recunoscuta si sub denumirea sa populara de Lamaita. Aceasta specie arbustiva decorativa este originara din Europa Sudica si Caucaz si uimeste prin splendoarea inflorescentelor de culoare alba. Se poate planta si solitar, insa impresioneaza si aduce vitalitate atunci cand poarta rolul de gard viu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Physocarpus Diabolo
(Physocarpus opulifolius Diabolo)

Physocarpus opulifolius Diabolo este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu sub denumirea de Psysocarpus Diabolo. Face parte din familia Rosaceae si se remarca prin frunzele lobate, de culoare violet-inchis. Aspectul sau decorativ luxuriant il face ideal atunci cand poarta rolul de gard viu.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Potentilla fruticosa Goldfinger
(Potentilla fruticosa Goldfinger)

Potentilla fruticosa Goldfinger este o specie arbustiva ornamentala de o splendoare aparte. Face parte din familia Rosaceae si surprinde prin forma penata a frunzelor precum si prin gratia si frumusetea florilor de un galben intens. Inflorescentele vii, luxuriante, fac aceasta specie sa joace un rol decorativ semnificativ atunci cand este plantata ca si...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Coacaz King Edward
(Ribes sanguineum King Edward)

Ribes sanguineum King Edward este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa de Coacaz King Edward. Face parte din familia Grossulariaceae si surprinde placut atat inflorescentele puternice de culoare roz cat si prin fructele de culoare neagra carora le da nastere aceasta specie. Aspectul sau viu, energic, aduce un strop de vitalitate in...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Cununita Golden Princess
(Spiraea japonica Golden Princess)

Spiraea japonica Golden Princess mai este cunoscuta si sub denumirea sa populara de Cununita Golden Princess. Aceasta specie arbustiva ornamentativa face parte din familia Rosaceae si surprinde placut prin forma interesanta, ovala a frunzelor ce au culoarea aurie pe timpul verii pentru ca toamna sa devina rosiatice. Inflorescentele de un roz puternic,...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Cununita Little Princess
(Spiraea japonica Little Princess)

Spiraea japonica Little Princess este o specie arbustiva cu rol ornamental cunoscuta si sub denumirea sa populara de Cununita Little Princess. Face parte din familia Rosaceae si surpinde placut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum si prin inflorescentele roz deschis si albe.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Cununita
(Spiraea x vanhouttei)

Spiraea x vanhouttei este o specie cunoscuta si sub denumirea sa populara de Cununita. Totodata, mai este cunoscuta si sub numele de Floarea miresii. Este o specie ce uimeste prin aspectul frunzisului de un verde intens precum si prin inflorescentele albe, luxuriante. 

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Cununita Grefsheim
(Spirea cinerea Grefsheim)

Spirea cinerea Grefsheim este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa populara de Cununita Grefsheim. Face parte din familia Rosaceae si surprinde deosebit datorita inflorescentelor de culoare alba, luxuriante. Este o specie ideala planta in rolul de gard viu datorita aspectului sau decorativ impresionant, maiestuous. 

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Cununita Snowmound
(Spirea nipponica Snowmound)

Spirea nipponica Snowmound este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa populara de Cununita Snowmound. Face parte din familia Rosaceae si surprinde deosebit datorita inflorescentelor de culoare alba, luxuriante. Este o specie ideala planta in rolul de gard viu datorita aspectului sau decorativ impresionant, maiestuous. 

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ulm de Turkestan
(Ulmus pumila)

Ulmus pumila este o specie arbustiva decorativa cunoscuta si sub denumirea sa populara de Ulm de Turkestan. Originara din Asia Centrala, face parte din familia Ulmaceae. Surprinde placut prin vigoarea sa precum si prin dispunerea luxurianta a frunzisului. Avand un aspect dens, este ideal o data planta cu rolul de gard viu.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Calin Roseum
(Viburnum opulus Roseum)

Viburnum opulus Roseum este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa de Calin Roseum. Face parte din familia Adoxaceae si este pretutindeni apreciata datorita frumusetii aparte a inflorescentelor de culoare alba. Frunzisul luxuriant, de culoare verde crud, ii aduce un aport semnificativ de gingasie.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Calin Rhytidophyllum
(Viburnum rhytidophyllum)

Viburnum rhytidophyllum este o specie recunoscuta simplu si sub denumirea sa de Calin Rhytidophyllum. Face parte din familia Adoxaceae si este originara din Centru si Vestul Chinei. Vesnic verde, impresioneaza atat prin frunzisul de culoare verde inchis si prin florile de un alb imaculat cat si prin fructele rosii de forma ovala care, dupa coacere, au...

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Weigela Florida
(Weigela florida)

Weigela florida este o specie arbustiva ornamentala de mare cautare horticola. Isi are originile in China si Coreea si surprinde datorita combinatei elegante si voluptuoase ce o defineste: tufe inalte, frunze ovat-oblongi de un verde cred si flori mari, de pana la 3 cm, roz spre exterior si roz-deschis spre interior. Caracterul sau luxuriant o face ideala...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 44 de articole

Gardul viu este perdeaua proaspata din gradina ta.

Gardurile vii pot fi realizate din mai multe plante dintre cele mai simple pana la cele mai complicate. Poti alege gardurile impodobite cu flori multicolore si parfumate, garduri care sa isi schimbe coloristica in fiecare anotimp sau gardurile vii din frunze vesnic verzi. Indiferent de alegerea ta, in magazinul nostru online vei gasi cele mai impresionante si remarcabile plante pentru decorarea gradinilor si a locuintei. Acceseaza site-ul nostru si alege-ti plantele dorite pentru a realiza cel mai impresionant gard viu pentru casa si gradina ta.

Iti doresti o gradina de vis, un loc unic? De ce sa cheltuiesti o groaza de bani pentru construirea unui gard impresionant din fier sau alt material? Alege gardurile vii care cu siguranta sunt prietene cu natura. Noi iti garantam ca privelistea din curtea ta va arata mult mai bine si mai deosebita decat cea oferita de gardurile clasice.

Gardul viu va ramane verde si pe timpul iernii daca plantezi Lemn Cainesc (Ligustrum vulgare). Aceasta planta este perfecta pentru a realiza garduri vii foarte dense si foarte rezistente. Lemnul Cainesc va ramane verde si in toiul iernii. Vei vedea cu ce usurinta se poate tunde si poti sa ii dai forma dorita. Lemnul Cainesc nu este deloc pretentios, iubeste si se acomodeaza in orice tip de sol.

Gradinile-labirint te-au fascinat din copilarie si aspectul misterios al acestora te-au atras in mod deosebit? Cu ajutorul plantelor pentru garduri vii acum poti sa iti transformi gradina intr-un labirint de poveste.

Simte-te bine in ograda fara ca trecatorii si vecinul vesnic curios sa traga cu ochiul mereu in aceasta. Este timpul sa iti sadesti un gard viu dens care va forma o bariera pentru ochii curiosi dar care in acelasi timp va oferi un aspect impresionant peisajului gradinii tale.

Gardul viu vesnic verde il poti obtine prin plantarea diferitelor specii de Tuia. Poti alege Tuia Smaragd. Aceasta specie nu va face frunze uscate iar tu nu va trebui sa o cureti. In general specile de Tuia sunt foarte rezistente si vor forma un gard perfect compact si dens cu o prospetime de invidiat indiferent de anotimp.

Un gard viu atragator il poti obtine prin plantarea arbustului Berberis thunbergii Atropurpurea. Aceasta planta va forma un gard deosebit datorita frunzelor minunate de culoare rosu inchis care devin rosu carmin in toamna. Cu siguranta gardul viu al casei tale va fi demn de invidiat.

Plantele care vor arata spectaculos pentru gardurile vii sunt arbusti de talie mai mica deoarece acestia vor creste mai dens si mai bogat iar tunderea lor este usoara.

O alta planta deosebita care arata minunat in formarea gardurilor vii este Carpinus betulus, asa numitul Carpen. Frunzele plantei au o forma ovala. Este o planta foarte rezistenta la ger si se adapteaza foarte usor si la locurile mai umbrite. Carpenul creste repede dand foarte des lastari noi. Cu siguranta, va arata grozav ca gard viu in gradina ta.

Fiindca esti o persoana pretentioasa si doresti cele mai deosebite plante pentru casa si gradina ta noi te invitam sa alegi magazinul nostru si cu siguranta toate dorintele tale iti vor fi indeplinite. Vino chiar acum! Noi te asteptam!