Physocarpus Diabolo (Physocarpus opulifolius Diabolo)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Physocarpus opulifolius Diabolo este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu sub denumirea de Psysocarpus Diabolo. Face parte din familia Rosaceae si se remarca prin frunzele lobate, de culoare violet-inchis. Aspectul sau decorativ luxuriant il face ideal atunci cand poarta rolul de gard viu.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestui arbore are loc primavara, cu precadere pe intreaga durata a lunii Mai. Florile sunt superbe, de culoare alba si de dimensiuni relativ mici. In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 1.5 – 2.5 m. Se dezvolta optim atunci cand este plantat in zonele scaldate in lumina naturala a Soarelui pe durata intregii zile insa tolereaza eficient si arealele semi-umbroase. Are frunze cazatoare si creste optim o data plantat in solurile acide, semi fertile dar bogate in humus si ce au un Ph alkalin sau acid. Plantarea in solurile calcaroase poate determina aparitia clorozei. De asemenea, ii sunt benefice solurile cu un grad moderat de umiditate, cu conditia ca acestea sa fie si bine drenate.

Distanta de raspandire este cuprinsa intre 1.5 – 2.5 m, rata de crestere fiind moderata. Atinge inaltimea maxima in 5 – 10 ani din momentul in care a fost planta. Atunci cand este plantat cu rolul de gard viu, ii este recomandata imbogatirea solului cu ingrasaminte bogate in substante organice nutritive.
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite