Chiparos Albastru Columnaris (Chamaecyparis laws.Columnaris)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Chamaecyparis lawsoniana Columnaris este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub numele de Chiparos Albastru Columnaris. Este una dintre cele mai cunoscute specii decorative folosite ca si gard viu. Surprinde prin nuantele de albastru si prin aspectul sau zvelt, dens. Poate fi plantat si solitar, insa in grupuri frumusetea si utilitatea lor cresc. 

Detalii

RON 42

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

Vesnic verde, acest arbust isi pastreaza frunzisul in tonuri albastre chiar si pe timpul iernii. In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi de pana la 3 m. Este usor de intretinut, trebuie tuns regulat pentru a prinde forma si ii este ideala amplasarea in locuri luminoase. Tunderea se poate realiza fara probleme in intervalul mai – august. Solurile bine drenate, bogate in humus, ii determina cresterea accentuata. Acestui conifer ii sunt extrem de favorabile solurile argiloase si nisipoase, de aceea se recomanda riguros o plantare corespunzatoare.

Daca este plantat cu rol de gard viu, se recomanda plantarea a trei bucati pe metru, rata de crestere fiind medie. Totodata, la plantare ar fi indicat sa se utilizeze si ingrasamant bogat in substante organice nutritive, tocmai pentru a stimula buna dezvoltare. O data plantarea facuta, acestui arbust ii pot fi taiate varfurile. Solul in care este plantat necesita o umezeala constanta, mai ales in timpul primaverii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Marime la livrare80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite