Cununita Golden Princess (Spiraea japonica Golden Princess)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Spiraea japonica Golden Princess mai este cunoscuta si sub denumirea sa populara de Cununita Golden Princess. Aceasta specie arbustiva ornamentativa face parte din familia Rosaceae si surprinde placut prin forma interesanta, ovala a frunzelor ce au culoarea aurie pe timpul verii pentru ca toamna sa devina rosiatice. Inflorescentele de un roz puternic, viu, o fac ideala in rolul de gard viu.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Cununitei Golden Princess este delimitata de prezenta anotimpului calduros, notabile fiind lunile Iunie, Iulie si August. In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 50 si 100 cm. Este demna de luat in calcul plantarea acestei specii in zone scaldate pe parcursul intregii zile de razele calde ale Soarelui (cel putin 6 ore pe zi), intocmai pentru a asigura o inflorire puternica. Cu toate acestea, tolereaza optim si spatiile semi-umbroase. De asemenea, se recomanda amplasarea in soluri semi fertile si bine drenate, fie ele argiloase, nisipoase sau lutoase. Este de nelipsit din peisagistica urbana datorita caracterului sau luxuriant, energizant. Este o specie pitica, ceea ce o face usor de curata si de intretinut atunci cand joaca rolul de gard viu.

Distanta de raspandire a acestei specii arbustive este cuprinsa intre 50 si 100 cm iar rata de crestere este medie. Astfel, nu atinge inaltimea maxima decat in aproximativ 5-10 ani de la plantare. Atunci cand este plantata cu rolul de gard viu, ii este recomandata imbogatirea solului cu ingrasaminte bogate in substante organice nutritive.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite