Lemn Cainesc Ovalifolium (Ligustrum ovalifolium)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ligustrum ovalifolium este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Ovalifolium. Este vesnic verde si la fel ca si suratii sai, surprinde prin aspectul dens, luxuriant al frunzisului. Frunzele au forma eliptica-alungita, aspect lucios si culoarea verde crud iar inflorescentele superbe sunt de culoare alba. Face parte din familia Oleaceae.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi curpinse intre 3 si 4 m. Se remarca atat prin vigoarea sa cat si prin caracterul dens, luxuriant al frunzisului. Este ideal ca si gard viu deoarece este usor de tuns si de intretinut. Lemnul Cainesc Aureum favorizeaza solurile bine drenate, fie ele nisipoase, argiloase sau lutoase. Pentru a se dezvolta optim, se recomanda mentinerea unui grad mediu de umiditate al solului in care este plantata. Nu este o specie pretentioasa, astfel ca ii este faboravila amplasarea atat in locuri luminoase, cat si in cele semi-umbroase sau umbroase.

Distanta de plantare este de 20 – 40 de cm iar distanta de raspandire este de 2.5 – 4 m. In caz ca ajunge sa fie atacata de daunatori precum paduchii de frunza, sfatul unui magazin fitosanitar specializat va poate fi extrem de util. Rata de crestere este medie, atingand inaltimea maxima in circa 10 – 20 de ani de la plantare.
Perioada de inflorireIunie
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaUmbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite