Caprifoi Lonicera pileata (Lonicera pileata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lonicera pileata este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Caprifoi Lonicera pileata. Face parte din familia Caprifoliaceae, este vesnic verde si este originara din China. Se prezinta sub forma unei specii de talie mica, cu frunze mici de culoare verde crud, lucioase si cu flori albe-crem. Fructele au structura fructelor de padure si culoarea violet. 

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei specii are loc cu precadere pe timpul primaverii, notabila fiind luna Mai. In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 50 si 100 cm. Aspectul dens, luxuriant, o face ideala plantata cu rolul de gard viu. Ii sunt favorabile solurile argiloase, nisipoase sau lutoase, bine drenate si cu un grad de umiditate moderat. Se adapteaza rapid conditiilor de mediu, tocmai de aceea amplasarea acesteia poate fi facuta in locuri luminoase, semi umbrose si exclusiv umbroase deopotriva.

Distanta de raspandire este de 1.5 – 2.5 m iar rata de crestere este mica. In functie de conditiile climaterice si de sol, atinge inaltimea maxima in aproximativ 10 – 20 de ani din momentul in care a fost plantata. Poate fi atacat de daunatori precum mucegaiul prafos iar in caz de nevoie, sfatul unui magazin fitosanitar specializat vi se poate dovedi util. Nu este recomandata plantarea in locuri mlastinoase, foarte umede.
Perioada de inflorireMai
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite