Dracila Park Juwel (Berberis media Park Juwel)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Berberis media Park Juwel este o specie arbustiva ornamentala ce mai este cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Dracia Park Juwel. Face parte din familia Berberidaceae si este recunoscuta datorita aspectului sau dens, luxuriant, precum si datorita frunzisului verde-rosiatic si a frunzelor de culoare rosie carora le da nastere.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Grandoarea sa o face ideala odata plantata cu rolul de gard viu.

Perioada de inflorire este marcata de prezenta primaverii, cu precadere pe durata lunilor Aprilie si Mai. Este o specie de talie medie care, in functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare, poate atinge inaltimi de pana la 2 m. Amplasarea in spatii deschise, luminoase, scaldate de razele calde ale Soarelui pe parcursul a 6 ore pe zi va determina o inflorire bogata, viguroasa. Totusi, vegeteaza optim si in locurile semi umbroase. Ii sunt prielnice solurile nisipoase sau lutoase, insa bine drenate si cu un grad de umiditate mediu spre ridicat. Deoarece nu se remarca neaparat prin inaltime, aceasta specie este usor de tuns si de intretinut. Nu ii este benefica amplasarea in soluri mlastinoase si foarte umede.

Distanta de raspandire oscileaza intre 1.5 si 2.5 m iar rata de crestere este mica spre moderata. In functie de conditiile climaterice, va atinge maximul de inaltime in 10-20 de ani din momentul in care a fost plantata. Daca se descopera daunatori capabili sa-i pericliteze cresterea si dezvoltarea, se recomanda sa apelati la un magazin fitosanitar specializat.
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite