Dracila Chinezeasca (Berberis julianae)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Berberis julianae este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Dracila Chineazeasca. Face parte din familia Berberidaceae si este originara din Centrul si Vestul Chinei.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Specie vesnic verde, suprinde placut prin frunzele eliptice de culoare verde crud, prin inflorescentele de un galben viu,cu tenta rosiatica primavara tarziu, precum si prin fructele negricioase carora le da nastere.

Perioada de inflorire are loc primavara, in lunile Aprilie si Mai. In functie de gradul de maturitate, Dracila Chinezeasca poate atinge inaltimi cuprinse intre 2.5 si 4 metri. Amplasarea in spatii umbroase i se va dovedi extrem de favorabila. Totusi, vegeteaza optim si in locurile semi umbroase. Ii sunt prielnice solurile nisipoase, argiloase sau lutoase, insa bine drenate si cu un grad de umiditate mediu. Nu se recomanda plantarea in locuri mlastinoase si foarte umede.

Distanta de raspandire oscileaza intre 2.5 si 4 m iar rata de crestere este mica spre moderata. In functie de conditiile climaterice, va atinge maximul de inaltime in 10-20 de ani din momentul in care a fost plantata. Daca se descopera daunatori capabili sa-i pericliteze cresterea si dezvoltarea, se recomanda sa apelati la un magazin fitosanitar specializat.
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaUmbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite