Arbust Berberis Jytte (Berberis candidula Jytte)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Berberis candidula Jytte este o specie arbustiva ornamentala de talie medie, cu un frunzis de culoare verde crud, in general spinos. Are forma stufoasa si uimeste prin interesul peisagistic al inflorescentelor si prin fructele masive, albastre, carora le da nastere. Galbenul viu al florilor aduce un strop de vitalitate si energie acolo unde este plantata.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire este marcata de sfarsitul primaverii – inceputul verii, cu precadere pe durata intregii luni Mai. In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare, poate atinge inaltimi cuprinse intre 50 si 100 cm. Amplasarea in spatii deschise, luminoase, scaldate de razele calde ale Soarelui pe parcursul a 6 ore pe zi va determina o inflorire bogata, viguroasa. Totusi, vegeteaza optim si in locurile semi umbroase. Ii sunt prielnice solurile nisipoase sau lutoase, insa bine drenate si cu un grad de umiditate mediu spre ridicat. Deoarece nu se remarca neaparat prin inaltime, aceasta specie este usor de tuns si de intretinut. Atentie, atat fructele cat si scoarta acestei specii devin nocive pentru organism, o data ingerate.

Distanta de raspandire este cuprinsa intre 80 – 100 cm iar rata de crestere este moderata. In medie, in conditii optime, va creste in inaltime cu 10-15 cm pe an. Daca se descopera daunatori capabili sa-i pericliteze cresterea si dezvoltarea, se recomanda sa apelati la un magazin fitosanitar specializat.
Perioada de inflorireMai
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite