Dracila Red Juwel (Berberis media Red Juwel)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Berberis media Red Juwel este o specie arbustiva spinoasa cunoscuta si sub denumirea sa populara de Dracila Red Juwel. Specie vesnic verde, face parte din familia Berberidaceae si se remarca mai ales prin coloritul rosiatic al frunzisului si prin inflorescentele de culoarea galben-pal.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire este marcata de prezenta primaverii, cu precadere pe durata lunilor Aprilie si Mai. Este o specie de talie mica care, in functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare, poate atinge inaltimi cuprinse intre 10 si 50 cm. Amplasarea in spatii deschise, luminoase, scaldate de razele calde ale Soarelui pe parcursul a 6 ore pe zi va determina o inflorire bogata, viguroasa. Totusi, vegeteaza optim si in locurile semi umbroase. Ii sunt prielnice solurile nisipoase sau lutoase, insa bine drenate si cu un grad de umiditate mediu spre ridicat. Deoarece nu se remarca neaparat prin inaltime, aceasta specie este usor de tuns si de intretinut. Nu ii este benefica amplasarea in soluri mlastinoase si foarte umede.

Distanta de raspandire oscileaza intre 10 si 50 cm iar rata de crestere este mica spre moderata. In functie de conditiile climaterice, va atinge maximul de inaltime in 10-20 de ani din momentul in care a fost plantata. Poate fi atacata de daunatori precum mucegaiul prafos de aceea, in caz de nevoie, se poate dovedi extrem de util sfatul unui magazin fitosanitar specializat.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite