Coacaz King Edward (Ribes sanguineum King Edward)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ribes sanguineum King Edward este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa de Coacaz King Edward. Face parte din familia Grossulariaceae si surprinde placut atat inflorescentele puternice de culoare roz cat si prin fructele de culoare neagra carora le da nastere aceasta specie. Aspectul sau viu, energic, aduce un strop de vitalitate in orice loc in care este plantat.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Coacazului King Edward este marcata de prezenta anotimpului calduros, notabile fiind lunile Iunie si Iulie. In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 1.5 si 2.5 m. Este demna de luat in calcul plantarea acestei specii in zone scaldate pe parcursul intregii zile de razele calde ale Soarelui (cel putin 6 ore pe zi), intocmai pentru a asigura o inflorire puternica. De asemenea, se recomanda amplasarea in soluri semi fertile si bine drenate, fie ele argiloase, nisipoase sau lutoase. Este de nelipsit din peisagistica urbana datorita caracterului sau luxuriant, energizant.

Distanta de raspandire a acestei specii arbustive este cuprinsa intre 1 – 1.5 m iar rata de crestere este moderata. Cu toate acestea, atinge inaltimea maxima in aproximativ 5-10 ani de la plantare. Atunci cand este plantat cu rolul de gard viu, ii este recomandata imbogatirea solului cu ingrasaminte bogate in substante organice nutritive.
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite