Lemn Cainesc Argenteomarginatum (Ligustrum ov.Argenteomarginatum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ligustrum ovalifolium Argenteomarginatum este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Argenteomarginatum. Este originara din Japonia, este vesnic verde si face parte din familia Oleaceae. Surprinde prin aspectul lucios al frunzelor de culoare verde, cu nuante de culoare alba pe margini.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Aceasta specie se bucura de un aspect dens, luxuriant al frunzisului precum si de un colorit viu, energizant, ce o face ideala in rolul de gard viu. Perioada de inflorire este determinata de prezenta anotimpului calduros, notabila fiind luna Iunie. Florile sunt mici in dimensiuni, gingage si de culoare galbena. Nu este o specie pretentioasa, astfel ca ii este faboravila amplasarea atat in locuri luminoase, cat si in cele semi-umbroase sau umbroase. In vederea unei dezvoltari optime, se recomanda mentinerea unui grad mediu de umiditate al solului in care este plantata.

Nu se recomanda plantarea in solurile mlastinoase, prea umede. Rata de crestere este mica spre medie. In vederea unei infloriri mai bogate, se recomanda utilizarea unui ingrasamant bogat in substante organice nutritive. In caz ca ajunge sa fie atacata de daunatori precum paduchii de frunza, sfatul unui magazin fitosanitar specializat va poate fi extrem de util. 
Perioada de inflorireIunie
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaUmbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite