Cununita Grefsheim (Spirea cinerea Grefsheim)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Spirea cinerea Grefsheim este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa populara de Cununita Grefsheim. Face parte din familia Rosaceae si surprinde deosebit datorita inflorescentelor de culoare alba, luxuriante. Este o specie ideala planta in rolul de gard viu datorita aspectului sau decorativ impresionant, maiestuous. 

Detalii

RON 19.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei specii de arbore este marcata de prezenta primaverii, cu precadere in lunile Aprilie si Mai. Aceasta specie se bucura de inflorescente de dimensiuni medii, albe, ce-i impodobesc gratios crengutele. Nu este pretentioasa si poate fi plantata atat independent, cat si in grupuri (cu rol de gard viu). In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 100 si 150 cm. Ii sunt favorabile solurile bine drenate, fie ele nisipoase, argiloase sau lutoase. Prefera si se dezvolta optim atunci cand sunt plantate in locuri bogate in lumina naturala sau semi-umbroase.

Distanta de raspandire este de 1 – 1.5 m, rata de crestere este moderata, aceasta specie atingand dimensiunea maxima in 10-20 de ani de la plantare. Se recomanda amplasarea in soluri bine drenate, cu un grad de umiditate mediu spre ridicat.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite