Cununita Snowmound (Spirea nipponica Snowmound)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Spirea nipponica Snowmound este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa populara de Cununita Snowmound. Face parte din familia Rosaceae si surprinde deosebit datorita inflorescentelor de culoare alba, luxuriante. Este o specie ideala planta in rolul de gard viu datorita aspectului sau decorativ impresionant, maiestuous. 

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei specii de arbore este marcata de sfarsitul primaverii-inceputul verii, cu precadere in lunile Mai si Iunie. Aceasta specie se bucura de inflorescente de dimensiuni medii, ovale, ce-i impodobesc gratios crengutele. In general nu este o specie pretentioase astfel ca poate fi plantata atat independent, cat si in grupuri (cu rol de gard viu). In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 1.5 si 2.5 m. Ii sunt favorabile solurile bine drenate, fie ele nisipoase, argiloase sau lutoase. Prefera si se dezvolta optim atunci cand sunt plantate in locuri bogate in lumina naturala sau semi-umbroase.

Distanta de raspandire este de 1.5 – 2.5 m, rata de crestere este moderata, aceasta specie atingand dimensiunea maxima in 10-20 de ani de la plantare. Atunci cand este plantata cu rolul de gard viu, ii este recomandata imbogatirea solului cu ingrasaminte bogate in substante organice nutritive.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite