Despre Companie

Echipa noastra de aproape douazeci de ani ofera o selectie impresionanta de flori, plante decorative, arbori si arbusti ornamentali, pomi fructiferi si diverse soiuri de vita de vie.

Plantele sunt comercializate din productie in pepiniera proprie si din import de la cele mai faimoase pepieniere europene.

Produsele Noastre

Daca aveti nevoie de alte marimi decat cele afisate in magazin sau alte specii de plante pe care nu le gasiti in magazin nu ezitati sa ne contactati.

Selectia variata de plante din oferta noastra va ofera posibilitatea de a crea un numar practic nelimitat de peisaje in curtile, gradinile si terasele dumneavoastra iar pentru cei care dispun de spatiu mai putin, oferim plante de interior si balcon precum si plante perene mici.

Discount la cantitate

Oferim discounturi semnificative firmelor care se ocupa cu peisagistica, amenajari de parcuri si spatii verzi. Pentru a intra in contact cu departamentul Vanzari va rugam sa ne adresati un email la adresa contact@gardenexpert.ro.


Informatii de contact

In cazul in care aveti nevoie de asistenta la realizarea unei comenzi sau aveti orice intrebari legate de compania sau produsele noastre, va stam la dispozitie atat telefonic cat si prin email.

Email: contact@gardenexpert.ro, gardencenter_biota@yahoo.com
Telefon: 0724-528296