Ierburi ornamentale si bambusuri  Exista 36 produse.

pe pagina
Iarba Bicolora Carex Morowii Aureovariegata
(Carex morowii 'Aureovariegata')

Carex morowii 'Aureovariegata' este o iarba ornamentala bicolora care face parte din familia Cyperaceae. Iarba formeaza smocuri dese foarte decorative care la maturitate pot creste la o inaltime de 30-50 de centimetri. Planta se prezinta sub forma de frunze lungi si inguste. Iarba este bicolora cu dungi in nuante de crem - auriu cu verde. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Bicolora Carex Morowii Variegata'
(Carex morrowii 'Variegata')

Carex morrowii 'Variegata' este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Cyperaceae. Este o planta originara din Japonia si care isi pastreaza culoarea pana toamna tarziu. Planta se prezinta sub forma de frunze cu un model dungat in nuante de verde cu alb.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Albastra
(Festuca glauca)

Festuca glauca este o planta perena ornamentala care face parte din familia Poaceae. Este o planta vesnic verde. Planta se prezinta sub forma de frunze care formeaza tufisuri dese. Frunzele sunt in nuante de verde-albastrui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Gliceria
(Glyceria maxima Variegata)

Glyceria maxima Variegata este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Poaceae. Planta creste sub forma de tufisuri extinse. Frunzele sunt dungate in nuante de verde si crem. Este o planta cu frunzele vesnic verzi.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Stuf Chinezesc
(Miscanthus sinensis Strictus)

Miscanthus sinensis Strictus este o planta perena cunoscuta sub denumirea populara de Stuf Chinezesc. Aceasta planta face parte din familia Poaceae. Este o planta vesnic verde care formeaza smocuri dese. Tulpinele sunt erecte. Frunzele au o forma liniara ingusta.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trestie ornamentala
(Pennisetum alopecuroides)

Pennisetum alopecuroides este o iarba perena ornamentala cunoscuta sub denumirea de Trestia Ornamentala. Este o planta anuala perena vesnic verde. Formeaza tufe cu frunze ce au o forma liniara ingusta intr-o culoare de verde crud.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Decorativa Phalaris arundinacea Picta
(Phalaris arundinacea Picta)

Phalaris arundinacea Picta este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Poaceae. Planta creste sub forma de tufisuri cu frunze lungi. Frunzele au model dungat in nuante de crem si verde inchis si deseori sunt intalnite si nuante de roz.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Bambus Phyllostachys aureosulcata
(Phyllostachys aureosulcata)

Phyllostachys Aureosulcata este un soi de bambus. Bambusul face parte din familia Poaceae. Tulpina sa are o nuanta de galben-verzui iar frunzele sunt lucioase intr-o culoare de verde inchis. Cresterea Bambusului Phyllostachys Aureosulcata este densa.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Bambus Pleioblastus Variegatus
(Pleioblastus fort.Variegatus)

Pleioblastus fort. Variegatus este un soi de bambus pitic ce creste sub forma de tufisuri. Bambusul Variegatus face parte din familia Poaceae. Bastonasele sunt subtiri in nuante de verde pal pe care cresc frunzele. Frunzele sunt puternice cu model dungat in nuante de verde cu alb.

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Bambus Pitic Distichus
(Pleioblastus pygmaeus var.distichus)

Pleioblastus pygmaeus var. distichus este o specie de bambus pitic care face parte din familia Poaceae. Este cel mai mic soi de bambus. Frunzele sunt vesnic verzi si cresc in grupuri frumos aranjate. Planta este asemanatoare unui palmier sau unei ferigi.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Bambus Pitic Auricoma
(Pleioblastus viridistri Auricoma)

Pleioblastus viridistriatus Auricoma este un soi de bambus pitic care face parte din familia Graminees. Frunzele au un aspect dungat in nuante de verde cu verde-galbui. Ele sunt lungi acoperite cu peri fini pe ambele parti oferindu-le frunzelor un aspect catifelat. In toamna frunzele cad, dar reapar din nou primavara.

Stuf Calamagrostis acutiformis Karl Foerster
(Calamagrostis acutiformis Karl Foerster)

Calamagrostis acutiformis Karl Foerster este o iarba ornamentala care face parte din familia Poaceaea. Creste sub forma de stufaris bogat cu tulpinele lungi si subtiri, foarte ornamentale.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Tarsa Mare Deschampsia cespitosa Goldtau
(Deschampsia cespitosa Goldtau)

Deschampsia cespitosa Goldtau este iarba ornamentala ce creste in smocuri sub forma de stufaris. Denumirea populara este Tarsa Mare, aceasta face parte din familia Poaceae.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Iarba Molinia arundinacea Windspiel
(Molinia arundinacea Windspiel)

Molinia arundinacea Windspiel este o iarba ornamentala ce formeaza smocuri dense si bogate. Frunzele cresc sub forma liniara-ingusta in nuante de verde iar toamna ele devin galben-maroniu, roscate.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Iarba Panicum virgatum Heavy Metal
(Panicum virgatum Heavy Metal)

Panicum virgatum Heavy Metal este o planta ornamentala care face parte din familia Poaceae. Iarba creste sub forma de tufisuri, smocuri, dense si bogate. Frunzele sunt subtiri-liniare in nuante de verde metalic-albastrui.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iarba Hakonechloa macra Aureola
(Hakonechloa macra Aureola)

Hakonechloa macra Aureola este o iarba ornamentala care face parte din familia Poaceaea. Creste sub forma de smocuri, tufisuri, dense si bogate. 

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Gracillimus
(Miscanthus sin. Gracillimus)

Miscanthus sinensis Gracillimus este o iarba ornamentala cunoscuta sub denumirea de Stuf Chinezesc Gracillimus. Creste sub forma de smocuri bogate, dense si mari. Frunzele cresc sub forma liniara-subtire in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Variegatus
(Miscanthus sin. Variegatus)

Miscanthus sinensis Variegatus este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Creste in smocuri mari, dense si bogate. Frunzele sunt lungi si cresc sub forma liniara cu un aspect decorativ, dungat.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Purpurascens
(Miscanthus sin. Purpurascens)

Miscanthus sinensis Purpurascens este un stuf decorativ care creste sub forma de smocuri dense, mari si bogate. Stuful face parte din familia Poaceae. Frunzele acestuia sunt lungi si cresc sub forma liniara.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Barba Sarpelui
(Ophiopogon planiscapus Niger)

Ophiopogon planiscapus Niger este o iarba decorativa cunoscuta sub denumirea de Barba Sarpelui. Creste in smocuri dense si bogate, deosebit de decorative datorita culorii foarte inchise ce bate spre negru.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba decorativa Arundo donax variegata
(Arundo donax variegata)

Arundo donax variegata este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Creste si se raspandeste puternic formand un stufaris bogat. Este o iarba cu frunzisul vesnic verde. Tulpinele sunt puternice si robuste iar frunzele sunt lungi si cresc sub forma liniara.

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 36 de articole

Fiecare planta are frumusetea ei unica ce ofera un aspect deosebit naturii si care ne incanta privirile atunci cand admiram o gradina.

O gradina fara ierburi ornamentale este ca o gradina fara viata. Fiecare planta, prin frumusetea ei, contribuie la realizarea peisajului unic pe care il poate primi o gradina indiferent de stilul ei.

Esti foarte pretentios in ceea ce priveste aspectul pe care trebuie sa-l primeasca gradina ta si tii foarte mult la imaginea ei? Daca este asa, atunci vino si acceseaza magazinul nostru online unde vei gasi in mod surpinzator un numar mare de soiuri si tipuri de plante, ierburi ornamentale sau bambusi.

Avantajul multor ierburi decorative este ca acestea nu necesita ingrijiri deosebite, se inmultesc si cresc repede. Ierburile decorative cresc de la an la an fara a fi nevoie sa te chinui din nou cu plantarea acestora. Odata ce ai ales locul unde le vei planta, ierburile decorative vor innobila cu siguranta peisajul gradinii prin aspectul lor superb.

Ierburile ornamentale, datorita texturii, a culorilor si a formelor deosebite prin care sunt caracterizate, nu sunt folosite doar pentru a crea un aspect peisagistic deosebit in gradini. Ele sunt deosebite si folosite si la crearea aranjamentelor florale pentru diferite ocazii, la realizarea buchetelor de flori.

Iarba albastra sau Festuca glauca este o iarba deosebit de frumoasa datorita frunzelor ei lungi ce au o culoare albastra. Aceasta planta prezinta flori mari, intr-o nuanta maronie in perioada de vara. Este o planta de talie mica.

Phalaris arundinacea – Picta este o iarba cu un aspect deosebit de frumos. Frunzele sunt lungi si au culoare verde, prezinta linii albe pe suprafata acestora. Ca si celelalte plante, ierburile ornamentale prefera lumina si soarele. Tine deci cont de acest lucru cand vei incepe sa plantezi ierburile ornamentale.

Bambusul - armonia si norocul casei.

Fiindca noi stim ca tu preferi plantele cele mai deosebite si atractive din punct de vedere estetic noi iti propunem sa alegi bambusul. Se spune despre acesta ca iti va aduce noroc si armonie in casa. Mai mult, bambusul este o planta decorativa foarte frumoasa care nu necesita o ingrijire deosebita. Este o planta care isi mentine tot timpul prospetimea.

Exista mai multe specii de bambusi, aproximativ 1000. Folosirea acestei impresionante specii de plante este foarte diversificata de la planta de decor pana la intrebuinarea in preparate culinare, materiale de constructi, fabricarea hartiei si multe alte intrebuintari.

Bambusul iubeste solul umed, deoarece este o planta acvatica. Unele specii infloresc foarte rar. Bambusii ornamentali sunt mai mici decat bambusii gigant care sunt folositi ca material de constructie.

Bambusul decorativ este o specie din categoria Pleioblastus. Aceasta specie este foarte des intrebuintata ca planta de decor in curti si gradini fiind rezistenta la inghet. Este planta decorativa preferata de designerii in stilul Feng-shui.

Magazinul nostru online este o sursa bogata de plante din cele mai deosebite soiuri. Acceseaza acum magazinul nostru si alege bambusul sau ierburile ornamentale pe care doresti sa le cresti cu mare placere in locuinta ta sau prin apropierea acesteia.