Iarba Hakonechloa macra Aureola (Hakonechloa macra Aureola)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hakonechloa macra Aureola este o iarba ornamentala care face parte din familia Poaceaea. Creste sub forma de smocuri, tufisuri, dense si bogate. 

Detalii

RON 38.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma liniara cu aspect dungat in nuante de verde deschis cu verde inchis. Florile au o nuanta de galben-vernil, ele nu au o importanta majora ornamentala.

Iarba Aureola infloreste in lunile august si septembrie. Este o iarba de talie mijlocie care poate sa se dezvolte la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri insa atrage atentia prin dezvoltarea pe orizontala. Plantarea se va face in locuri cu semi-umbra sau in locuri insorite. Prefera solurile fertile, bogate, umede si bine drenate, este o specie rezistenta la temperaturi scazute si la ger.

Hakonechloa macra Aureola este o planta decorativa pentru gradini si parcuri sau alte aranjmente peisagistice. Este decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare. Se planteaza in ronduri, pe langa arbori, pe langa alei, borduri, iazuri si lacuri. Se pot realiza si diverse combinatii cu alte plante.
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite