Paius Festuca gautieri scoparia (Festuca gautieri (scoparia))

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Festuca gautieri (scoparia) este o iarba decorativa de gradina care face parte din familia Poaceae. Formeaza smocuri dense si bogate cu aspect globular. Frunzele sunt subtiri si lungi sub forma liniara in nuante de verde intens, inchis si stralucitor. Inflorescenta apare pe varful tulpinelor insa nu are o importanta majora ca si decor.

Detalii

RON 19.5

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Acest soi de Paius se incadreaza in categoria ierburilor ornamentale pitice. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 15 si 20 de centimetri. Se dezvolta si creste foarte usor. Perioada de inflorire incepe vara in lunile iunie si iulie. Zonele potrivite pentru plantare sunt cele cu multa lumina si soare, dar tolereaza foarte bine si zonele cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate.

Festuca gautieri (scoparia) este o planta decorativa prin aspect, forma, frunzis si culoare. Se intrebuinteaza in diverse aranjamente de gradina, dar si in aranjamente peisagistice in parcuri. Este o planta perfecta pentru decorarea gradinilor mici, in aranjamente de stancarii, pe langa borduri sau in combinatii mixte cu alte plante, ierburi si flori. Este folosita si ca planta ornamentala in ghivece si containere.
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate15 - 20 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite