Barba Sarpelui (Ophiopogon planiscapus Niger)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ophiopogon planiscapus Niger este o iarba decorativa cunoscuta sub denumirea de Barba Sarpelui. Creste in smocuri dense si bogate, deosebit de decorative datorita culorii foarte inchise ce bate spre negru.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma liniara in nuante albastru-negricios, metalic. Culoarea frunzisului se pastreaza neschimbata pe tot parcursul anului.

Barba Sarpelui infloreste in lunile iulie si august. Este o iarba decorativa de talie mica care se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 20 si 30 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zonele cu semi-umbra sau in zonele insorite. Prefera solurile bine drenate si cu o umiditate constanta.

Ophiopogon planiscapus Niger este o iarba decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare. Se planteaza pentru decoruri de gradini sau in parcuri. Poate fi plantata pe langa borduri, pe langa alei, copaci, arbori, in straturi cu flori, in ronduri sau in alte combinatii cu flori si plante decorative. Arata extrem de interesant si in aranjamente de stancarie.
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate20 - 30 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite