Bambus Sageata (Pseudosasa japonica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pseudosasa japonica este un bambus ornamental de gradina care face parte din familia Poaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca Bambusul Sageata. Creste inalt si dens. Tulpinele cresc lungi si subtiri in nuante de maro iar frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 75

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Din loc in loc tulpinile prezinta noduri care au o nuanta maronie mai inchisa, cele goale fiind foarte vizibile. In varful tulpinelor cresc frunzele.

Bambusul Sageata se incadreaza in categoria ierburilor de talie mare. La maturitate se dezvolta usor pana la o inaltime ce este cuprinsa intre 300-500 de centimetri. Are o crestere usora spre medie. Plantarea se va face preferabil in zonele cu mult soare sau in zonele cu semi-umbra. Prefera solurile umede dar bine drenate. Se recomanda a se feri de vanturi puternice si reci.

Pseudosasa japonica este o un soi de bambus decorativ prin port, aspect, frunzis si tulpini. Se planteaza in diverse aranjamente peisagistice. In gradini poate fi plantat pe langa cladiri, ziduri, garduri, in ronduri sau in aranjamente mixte. Pentru ca gradina sa primeasca un aspect exotic de jungla, Bambusul Sageata poate fi plantat in grupuri pe langa borduri si alei, arbori si copaci.

Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite