Stuf chinezesc Miscanthus Purpurascens (Miscanthus sin. Purpurascens)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Miscanthus sinensis Purpurascens este un stuf decorativ care creste sub forma de smocuri dense, mari si bogate. Stuful face parte din familia Poaceae. Frunzele acestuia sunt lungi si cresc sub forma liniara.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele la inceputul anului au o nuanta de verde inchis iar in toamna acestea primesc o nuanta portocalie-rosiatica. Inflorescenta creste pe varful tulpinii cu aspect penat in nuante alburii.

Stuful Chinezesc Miscanthus Purpurascens infloreste din luna august pana in luna noiembrie. Este o iarba decorativa de talie mare care se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Are o crestere si o raspandire usoara iar zonele perfecte pentru plantare trebuie facute in locuri cu semi-umbra sau in cele insorite. Prefera solurile umede, argiloase si bine drenate.

Miscanthus sinensis Purpurascens este o planta decorativa prin port, aspect, forma, frunzis, flori si culoare. Se planteaza in gradini in diferite decoruri, pe langa lacuri, iazuri, in borduri sau in combinatii cu flori si alte plante decorative.
Perioada de inflorire August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite