Iarba ornamentala Carex oshimensis 'Evergold' (Carex oshimensis 'Evergold')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Carex oshimensis 'Evergold' este o iarba ornamentala decorativa care face parte din familia Cyperaceae. Formeaza smocuri dense si bogate. Frunzele sunt lungi si subtiri sub forma liniara. Ele sunt ornamentale prin aspectul lor interesant, dungat in nuante de verde inchis cu crem-vernil. 

Detalii

RON 19.5

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Culoarea si aspectul decorativ al frunzelor se mentine chiar si in anotimpul rece.

Carex oshimensis Evergold este o iarba ornamentala pitica. La maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 15-20 de centimetri. Se dezvolta puternic si usor. Creste si se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone cu multa lumina sau in zone cu semi-umbra. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Prefera solurile constant umede dar cu un drenaj bun. Nu are nevoie de intretinere.

Iarba ornamentala Evergold este o planta decorativa prin frunzis si culoare. Este un element important pentru decorurile iazurilor, fantanilor si lacurilor. In gradina se poate planta in combinatii cu alte plante si flori, in aranjamente cu pietris, pe langa borduri, ziduri. Poate fi plantata in ghivece de piatra si ceramica de diferite forme si dimensiuni pentru decorarea scarilor si a teraselor.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate15 - 20 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite