Iarba decorativa Arundo donax variegata (Arundo donax variegata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Arundo donax variegata este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Creste si se raspandeste puternic formand un stufaris bogat. Este o iarba cu frunzisul vesnic verde. Tulpinele sunt puternice si robuste iar frunzele sunt lungi si cresc sub forma liniara.

Detalii

RON 30.8

  • C3

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au aspect dungat in nuante de verde inchis cu alb sau crem deschis. Inflorescenta apare pe varful tulpinelor in perioada de toamna.

Iarba decorativa Arundo donax variegata la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200si 300 de centimetri. Plantarea se va face in zonele cu mult soare sau in cele cu semi-umbra. Se poate planta cu usurinta in orice tip de sol, insa le prefera pe cele umede. Este o planta rezistenta la poluare si la temperaturi scazute.

Iarba decorativa Arundo donax variegata este decorativa prin port, forma, aspect, frunzis si culoare. Este o planta ideala pentru amenajarea si decorarea iazurilor din gradini si a lacurilor. Poate fi plantata si in diverse aranjamente de gradini precum si in aranjamente florale mixte. 
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC3 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite