Pomi fructiferi  Exista 49 produse.

pe pagina
Par Cure
(Pyrus Cure)

Parul Cure este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de iarna. Acest soi face fructe comestibile cu un gust aromat si dulce. Tulpina este puternica pe care se formeaza o coroana densa si puternica. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Toamna frunzele sale cad.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Napoca
(Pyrus Napoca)

Par Napoca este un pom fructifer, un soi romanesc de vara care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica. Coroana are ramuri puternice si ramificate. Frunzele sunt lucioase cu o forma ovata in nuante de verde inchis. Florile sunt mici, albe in roz deschis formate din 6 petale.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Untoasa Hardy
(Pyrus Hardy)

Parul Untoasa Hardy este un pom fructifer din soiul de toamna si care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica cu o coroana ramificata. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate si albe. Fructele sunt mari cu o forma piliforma alungita. Fructele coapte au o nuanta ruginie. Pulpa lor...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Untoasa Bosc
(Pyrus Bosc)

Parul Untoasa Bosc este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de toamna. Pomul are o talie mijlocie. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate, mici, albe. Fructele sunt comestibile, de calitate superioara. Acestea sunt mari si au o forma piliforma alungita. 

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Favorita lui Clapp
(Pyrus Clapp's Favorite)

Parul Favorita lui Clapp este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea. Este un pom fructifer de talie mijlocie din soiul de vara. Frunzele sunt semi-lucioase pe partea superioara au o forma ovata-alungita intr-o culoare de verde inchis. Pe partea inferioara frunzele au un aspect mat intr-o nuanta de verde-alburiu.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Monica
(Pyrus Monica)

Parul Monica este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Parul Monica face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele sunt semi lucioase pe partea superioara in nuante de verde inchis cu o forma ovata-alungita. Florile sunt mici, parfumate si albe. Fructele sunt mari cu o forma piliforma alungita.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Williams
(Pyrus Williams)

Parul Williams este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Acest par face parte din soiul cu trecere de la vara la toamna. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata-alungita si ascutita in nuante de verde inchis. Florile sunt albe, mici, parfumate formate din 5 sau 6 petale.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Conference
(Pyrus Conference)

Conference este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Parul Conference face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate si atrag multe albine.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Topaz
(Malus domestica Topaz)

Marul Topaz este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Marul este un arbore foios. Acest pom fructifer este cultivat pe o scara larga in lume fiind printre cele mai populare fructe. Marul Topaz este un soi de toamna. Frunzele au o forma ovala intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Generos
(Malus domestica Generos)

Marul Generos este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie care produce roade intr-un mod rapid. Productia este relativ foarte mare. Frunzele au o forma ovala intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate, albe cu nuante de roz deschis.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Jonagold
(Malus domestica Jonagold)

Jonagold este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovala, ascutita, usor dintata pe margini intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de alb cu roz deschis. Fructele au o marime medie sub forma sferica usor turtita in nuante de rosu. Pulpa este alb-galbuie cu un...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Golden Delicious
(Malus domestica Golden Delicious)

Golden Delicious este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Marul Golden Delicious este un pom de talie mijlocie din categoria soiurilor de toamna. Frunzele au o forma alungita-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe cu nuante de roz deschis sub forma de umbreluta.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Jonathan
(Malus domestica Jonathan)

Jonathan este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor dintate si ondulate, din loc in loc frunzele prezinta pete mici de rugina. Fructele au o forma sferica usor turtita de marime medie. Coaja lor este in nuante de rosu. Pulpa este alb-galbuie si afanata cu un gust dulce...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Granny Smith
(Malus domestica Granny Smith)

Granny Smith este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Marul Granny Smith este un soi timpuriu de toamna. Fructele cresc pe ramurile lungi, dar si pe cele scurte. Dimensiunea fructelor este medie spre mare. Pulpa este alb-verzuie, crocanta si delicioasa. Gustul este dulce-acrisor.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Starkrimson
(Malus domestica Starkrimson)

Starkrimson este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Este un pom fructifer care face parte din soiul de toamna. Frunzele au o forma ovala-alungita cu marginile usor crestate si ondulate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe cu pete roz formate din 5 sau 6 petale. Acestea atrag multe albine datorita...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Mutsu
(Malus domestica Mutsu)

Mutsu este un pom fructifer de talie mare care face parte din familia Rosaceae. Marul Mutsu face parte din soiurile de toamna. Frunzele au o forma oval-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Florile sunt albe si foarte parfumate. Fructele au o forma sferica-conica in nuante de galben. Marimea fructului este medie cu o greutate de...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Idared
(Malus domestica Idared)

Idared este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie care face parte din soiurile de toamna. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor zimtate intr-o culoare de verde inchis, semi-lucioasa. Fructele au o forma sferica turtita foarte asimetrica.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Mar Florina
(Malus domestica Florina)

Florina este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea. Este un pom de talie mare. Face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Florile sunt albe cu pete roz usor parfumate. Fructele au o forma sferica-conica de marime medie cu o greutate de...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cais Cea mai buna de Ungaria
(Prunus armeniaca Cea mai buna de Ungaria)

Cea mai buna de Ungaria este un pom fructifer de talie mare si face parte din familia Rosaceae din genul Prunus. Este un soi unguresc. Frunzele au o forma lanceolata, marime medie si are o culoare verde inchis cu marginile usor dintate. Fructele sunt de marime mijlocie in nuante de galben cu portocaliu cu o crestatura pe mijloc.

Cais Uriasa de Cegled
(Prunus armeniaca Uriasa de Cegled)

Uriasa de Cegled este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Frunzele au o forma ovata-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele au o forma ovoidala in nuante de portocaliu cu pete rosii pe partea care este expusa la soare.

Cais Bergeron
(Prunus armeniaca Bergeron)

Bergeron este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mari cu o coaja galbena cu pete rosiatice pe partea care este expusa la soare. Fiecare fruct are o crestatura pe mijlocul lui. Pulpa are un gust deosebit de aromat...

Se afiseaza 1-21 din 49 de articole

Te-ai gandit vreodata ca spatiul nefolositor din spatele casei tale se poate transforma intr-o gradina minunata sau de ce nu intr-o mica livada cu tot felul de soiuri de pomi fructiferi? Noi iti sugeram aceasta ideea geniala. Ce astepti? Acum este momentul tau!

Magazinul nostru online ofera o gama bogata de plante si arbori, iar pentru tine o multime de soiuri din categoria pomilor fructiferi.

Nu stii ce sa alegi? Noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si informatii care cu siguranta iti vor fii de mare ajutor.

Pomii fructiferi sunt arbori sau copaci cu o talie mai mica decat coniferele. Acestia sunt mai sensibili si necesita o ingrijire mai mare. Pomii fructiferi se cultiva pentru intrebuintarea fructelor.

Organele pomilor se impart in doua mari categorii, prima categorie sunt organele vegetale adica radacina, tulpina, ramurile, mugurii si frunzele, si a doua categorie sunt organele reproductive florile, fructele si semintele.

Radacina fixeaza pomii fructiferi in sol si le ofera substantele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta.Tulpina este partea aeriana a pomului care este alcatuita din trunchi, ramuri, muguri, frunze, flori si seminte.

Pomii fructiferi revin la viata primavara si isi impodobesc ramurile cu muguri, frunze si flori parfumate, culoarea lor difera de la soi la soi. Toamna fructele se pot culege. Tot in timpul toamnei tarzii frunzele pomilor fructiferi imbraca o haina galbena care vor cadea rand pe rand.

Cerintele si factori de mediu sunt in functie de soiul si tipul pomilor fructiferi. Pomii fructiferi au nevoie de intretinere pentru ca acestia sa se dezvolte si pentru ca sa dea roade bune. Se va face o intretinere pentru a inlatura daunatorii si bolile si se vor inlatura buruienile. Solul se va imbunatati cu ingrasaminte naturale sau chimice daca aceasta este singura optiune disponibila. Udarea solului se va face perioic.

Pomii fructiferi au nevoie periodic si de taierea si curatarea lor, aceste operatiuni se recomanda a se executa in perioadele de repaus ale pomilor, adica toamna dupa ce frunzele au cazut.

Doresti ca pomii tai fructiferi sa dea rod pe tot parcursul anului? Atunci sfatul nostru este sa plantezi diferite soiuri de pomi fructiferi care dau rod si vara si toamna. Alege mai multe precum marul, ciresul, prunul, gutuiul, piersicul,visinul, nucul.

Plantarea pomilor fructiferi in gradina ta este o alegere grozava, deoarece pe toata durata de viata acestia dau rod pana la uscarea lor. In perioda de tinerete acestia formeaza tot mai multe ramuri, iar rodul creste semnificativ. Perioadele de tinerete ale pomilor fructiferi dureaza in functie de soi. La piersic, meri si peri durata este de 2-3 ani. La pruni, caisi si visini durata de 3-5 ani. La ciresi durata este de 4-6 ani si la nuc si castan durata de tinerete este de 6-10 ani.

In magazinul nostru online vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de pomi fructiferi din diferite soiuri.

Cu siguranta vei gasi pomi pe care doresti cu mare drag sa ii vezi inflorind in micuta ta gradina si apoi sa te bucuri de fructele lor delicioase.

Sfatul nostru este sa investesti intr-o livada deoarece vei avea multe foloase de pe urma acestor pomi fructiferi. Livezile pomicole sunt o investitie care ofera profit prin rodul lor aproape 15-60 de ani.

Deci de ce sa nu investesti in ceva folositor pentru tine si intreaga familie si sa te bucuri de prospetimea fructelor proaspete chiar din propia ta livada?