Par Untoasa Bosc (Pyrus Bosc)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Parul Untoasa Bosc este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de toamna. Pomul are o talie mijlocie. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate, mici, albe. Fructele sunt comestibile, de calitate superioara. Acestea sunt mari si au o forma piliforma alungita. 

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Intreg fructul este acoperit cu un strat de rugina bruna. Pulpa este delicioasa, fina, suculenta in nuante de alb-galbui.

Perioada de inflorire este in lunile aprilie si mai. Perioada de coacere este in luna septembrie. Fructele se pot pastra proaspete pe o perioada lunga de timp. Parul Untoasa Bosc este un pom fructifer care se dezvolta cel mai bine in locurile cu mult soare. Acest soi are nevoie de ingrijire si intretinere pentru ca sa ofere fructe din abundenta.

Parul Untoasa Bosc este un pom fructifer cultivat in gradini si livezi pentru rodul sau delicios. Perele pot fi consumate proaspete, acest soi este foarte apreciat si des folosit la diferite preparate culinare.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite