Cires Rubin (Prunus avium Rubin)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ciresul Rubin este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe si cresc grupate in cate 2 sau 4 flori.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele sunt mari sub forma sferica cu aspect lucios in nuante de rosu-rubin. Fructele cresc in ciorchine, fiecare fiind sustinute de crengi printr-o codita lunga. Pulpa fructului este zemoasa, dulce si aromata. Fiecare fruct are cate un singur sambure.

Perioada de inflorire a ciresului Rubin este in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in luna iunie. La maturitate Ciresul Rubin poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Este un arbore de talie mijlocie.

Locurile perfecte pentru plantarea Ciresului Rubin sunt cele cu multa lumina si mult soare. Ciresul Rubin are o productivitate foarte mare.

Ciresul Rubin este un pom fructifer cultivat pentru fructele sale delicioase. Fructele sunt folosite la diferite deserturi, siropuri si preparate. Ele se pot consuma proaspete sau conservate sub forma de compoturi, gemuri, dulceturi, sucuri, uscate si chiar congelate. Fructele sunt o sursa naturala de vitamine si minerale. Ciresul Rubin este un soi bun de masa.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Perioada de coacere Iunie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite