Nuc Milotai (Juglans Milotai)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Nucul Milotai este un arbore care face parte din familia Juglandaceae. Este un arbore din categoria pomilor fructiferi. Este un pom de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime de 25-30 de metri. Trunchiul este gros cu o scoarta neteda. Coroana lui este mare si deasa. Frunzele sunt mari, compuse, intr-o culoare de verde inchis.

Detalii

RON 75

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Fructul este sub forma sferica. Fiecare fruct are o singura samanta care poarta denumirea de nuca. Coaja samantei este groasa si tare. Miezul sau este gustos, bogat in untdelemn.

Perioada de inflorire a nucului este in luna mai. Perioada de coacere a fructelor este in lunile septembrie si octombrie. Locurile in care se dezvolta cel mai bine nucul sunt cele cu mult soare.

Nucul este un arbore deosebit de atragator datorita infatisarii falnice. Nucul este un arbore des intalnit pe teritoriul Romaniei. Nucile sunt fructe deosebit de gustoase fiind folosite in numeroase preparate si deserturi traditionale romanesti si nu numai. Florile si frunzele sunt folosite si pentru tratamente naturale pentru podoaba capilara.
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie
Marime la livrare 150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite