Mar Golden Delicious (Malus domestica Golden Delicious)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Golden Delicious este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Marul Golden Delicious este un pom de talie mijlocie din categoria soiurilor de toamna. Frunzele au o forma alungita-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe cu nuante de roz deschis sub forma de umbreluta.

Detalii

RON 25

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele au o forma sferica-conica de marime medie cu o greutate de aprioximativ 160g-180g. Culoare fructelor coapte este galbuie cu puncte mici de rugina. Pulpa este alb-galbuie, afanata cu un gust placut, dulce.

Perioada de inflorire este tarzie in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in lunile septembrie si octombrie. La maturitate Marul Gloden Delicious poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri.

Locurile preferate pentru plantarea Marului Golden Delicios sunt cele scaldate de soare. Este un soi rezistent la boli si la daunatori.

Marul Golden Delicious este forte intalnit in gradinile si livezile din Romania. Este un soi bun cu o recolta mare. Fructele se pot consuma proaspete sau conservate. Ele se pot pastra proaspete pe o perioada lunga de timp.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite