Mar Florina (Malus domestica Florina)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Florina este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea. Este un pom de talie mare. Face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Florile sunt albe cu pete roz usor parfumate. Fructele au o forma sferica-conica de marime medie cu o greutate de aproximativ 170 g.

Detalii

RON 25

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Coaja fructelor este cu un aspect striat in nuante de rosu pe un fond galben-verzui. Pulpa este aromata, suculenta si usor acrisoara.

Perioada de inflorire a Marului Florina este in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in lunile septembrie si octombrie. La maturitate Marul Florina poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri. Marul Florina este un soi rezistent la boli.

Plantarea Marului Florina se recomanda a se face in locurile cu mult soare, pentru ca pomul sa se poata dezvolta armonios.

Marul Florina este un pom fructifer cu rod abundent. Fructele se pot pastra proaspete din luna de recoltare pana tarziu in primavara. Este un soi bun de masa, dar este ideal si pentru gemuri, sucuri si compoturi.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite