Par Napoca (Pyrus Napoca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Par Napoca este un pom fructifer, un soi romanesc de vara care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica. Coroana are ramuri puternice si ramificate. Frunzele sunt lucioase cu o forma ovata in nuante de verde inchis. Florile sunt mici, albe in roz deschis formate din 6 petale.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele coapte au o forma piliforma alungita in nuante de galben verzui cu pete rosiatice. Rodul este mare chiar si pe ramurile mai mici. Fructele se pot pastra proaspete pe o durata mai lunga de timp. Pulpa are o nuanta de alb-galbui, este dulce, suculenta si aromata.

Perioada de inflorire a Parului Napoca este in luna aprilie. Fructele se coc prin luna august. La maturitate Parul Napoca poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Locurile perfecte pentru plantarea Parului Napoca unde se dezvolta cel mai bine sunt in cele cu multa lumina si soare. Parul Napoca are nevoie de intretinere pentru a da roade bogate.

Parul Napoca este un pom fructifer cultivat pentru rodul lui. Acesta poate fi plantat in livezi si in orice tip de gradina. Fructele se pot consuma crude sau preparate. Din fructe se pot face gemuri, compoturi, sucuri si diferite deserturi.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere August
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite