Mar Topaz (Malus domestica Topaz)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Marul Topaz este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Marul este un arbore foios. Acest pom fructifer este cultivat pe o scara larga in lume fiind printre cele mai populare fructe. Marul Topaz este un soi de toamna. Frunzele au o forma ovala intr-o culoare de verde inchis.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt formate din 5 sau 6 petale in nuante de roz cu alb. Ele sunt usor parfumate. Fructele sunt mari in nuante de galben cu rosu. Gustul lor este racoritor. Pulpa este alburie, zemoasa si aromata.

Perioada de inflorire a marului Topaz este in lunile aprilie si mai. Perioada de coacere a fructelor este in lunile septembrie si octombrie. Locurile indicate pentru plantarea Marului Topaz sunt cele cu multa lumina si soare pentru ca pomul sa se poata dezvolta si sa ofera roade bogate. Marul Topaz este un soi rezistent la boli si la daunatori.

Marul Topaz este un pom fructifer cultivat pentru rodul sau. Fructele pot fi pastrate proaspete mai multe luni. Marul este un fruct sanatos care poate fi consumat proaspat sau conservat.
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite