Par Cure (Pyrus Cure)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Parul Cure este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de iarna. Acest soi face fructe comestibile cu un gust aromat si dulce. Tulpina este puternica pe care se formeaza o coroana densa si puternica. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Toamna frunzele sale cad.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt parfumate in nuante de roz cu alb. Fructele au o forma piliforma alungita in nuante de galbui verzui, iar din loc in loc prezinta puncte mici ruginii. Pulpa fructelor este alba, suculenta si gustoasa.

Perioada de inflorire a Parului Cure este in luna aprilie. La maturitate parul Cure poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Fructele se coc in toamna in luna octombrie. Locurile perfecte pentru plantarea Parului Cure trebuie sunt cele cu multa lumina si soare pentru ca rodul sa se poata coace corespunzator. Parul Cure are nevoie din cand in cand de ingrijire si intretinere pentru a da roade bune.

Parul Cure este un pom fructifer cultivat pentru rodul sau. Fructele pot fi consumate crude sau sau preparate. Fructul se mai utilizeaza si la gemuri si sucuri.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Perioada de coacere Octombrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite