Par Untoasa Hardy (Pyrus Hardy)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Parul Untoasa Hardy este un pom fructifer din soiul de toamna si care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica cu o coroana ramificata. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate si albe. Fructele sunt mari cu o forma piliforma alungita. Fructele coapte au o nuanta ruginie. Pulpa lor este aromata si suculenta.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Parului Untoasa Hardy este in luna aprile. Fructele se coc in luna Septembrie. La maturitate Untoasa Hardy poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri. Pentru ca pomul sa se dezvolte si sa ofera roade trebuie plantat in zonele cu mult soare. Parul are nevoie de ingrijire pentru a da roade din abundenta. Este un soi foarte rezistent la temperaturile scazute.

Parul Untoasa Hardy este un pom fructifer pentru livezi si gradini. Se cultiva in general pentru rodul sau. Fructele pot fi consumate proaspete sau preparate. Fructele proaspete se pot pastra o perioada mai lunga de timp. Din fructe se pot face gemuri, compoturi, sucuri si diferite deserturi delicioase.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite