Par Conference (Pyrus Conference)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Conference este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Parul Conference face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate si atrag multe albine.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele au o forma piliforma alungita cand sunt coapte si prezinta o nuanta galbuie-vernil, iar din loc in loc au pete de rugina. Pulpa este alb-galbuie, suculenta si aromata. Perioada de inflorire a Parului Conference este in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in luna septembrie. Este un pom fructifer de talie mijlocie. Rodul poate creste chiar si pe ramurile mai scurte. La maturitate parul poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri.

Locurile in care se dezvolta cel mai bine Parul Conference sunt locurile cu multa lumina si soare. Acesta este un soi rezistent la boli si la daunatori.

Parul Conference este un pom fructifer cultivat pentru rodul sau. Fructele proaspete pot fi pastrate mai mult timp. Este un soi bun de masa, dar ideal si pentru conservare.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere Septembrie
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite