Ienupar procumbens Nana (Juniperus procumbens Nana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus procumbens Nana este un soi de ienupar vesnic verde. Acesta face parte din categoria coniferelor, are un aspect stufos de talie mica ce se intinde pe sol. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Ienuparul procumbens Nana este originar din China. 

Detalii

RON 40

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Juniperus procumbens Nana este un arbore cu forma compacta cu foliajul vesnic verde ce isi mentine culoarea vie pe toata perioada anului. Frunzele sunt sub forma de ace dense si ascutite. Se recomanda sadirea acestuia in zonele cu soare, dar nu este pretentios nici la locurile cu semi-umbra. Tipurile de soluri pe care acest conifer le agreeaza sunt cele calcaroase, nisipoase, argiloase si bine drenate. Ph-ul poate fi alcalin, acid sau neutru.

Acest soi de ienupar nu necesita decat putina tundere dar poate fi lasat sa creasca si sub forma sa naturala. Poate fi sadit ca acoperitor de sol, arata deosebit in aranjamentele de stancarie si in gradinile alpine. In spatiile publice poate fi plantat in ronduri pentru a masca locurile lipsite de viata si culoare. La maturitate poate atinge o inaltime cuprinsa intre 30-50 cm. Este un ienupar decorativ ce impodobeste cu gratie orice spatiu verde.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite