Brad Coreean Silberlocke (Abies koreana Silberlocke)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Abies koreana Silberlocke sau Bradul Coreean este un conifer ce face parte din familia Pinaceea. Forma acestui soi de brad este piramidala compacta. Frunzele Bradului Coreean sun sub forma de ace, ele sunt moi intoarse in sus. Culoarea lor este intr-o nuanta de argintiu-alb care ramane asa fara sa se schimbe indiferent de anotimp.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Conurile bradului au o forma cilindrica, lastarii cei tineri au o culoare de verde crud iar cand ajung la maturitate primesc o culoare purpurie. Conurile cresc pe crengute in pozitie verticala. Aceasta specie de conifer este originara din Coreea de Sud.

Cresterea Bradului Coreean este lenta, astfel el va creste destul de greu pana va ajunge la maturitate. Va ajunge la inaltimea de 4-5 metri in timp de 10-20 de ani. Perioada de inflorire a bradului este in lunile mai si iunie.

In general este un conifer rezistent la caldura si tolereaza de asemenea si poluarea. Solurile pe care le prefera sunt solurile bine drenate, usor acide, bogate si umede in mod constant. Solurile care nu ii ofera conditiile de dezvoltare proprice sunt cele argiloase. Bradul Coreean nu necesita ingrijiri deosebite. Este un conifer care prefera solul umed, astfel va avea nevoie de udare in permanenta saptamanal, iar in perioadele caniculare udarile vor fi mai dese.

Abies koreana Silberlocke este un conifer ornamental potrivit pentru gradini, parcuri si spatii verzi. Va crea un peisaj uimitor in gradini daca este plantat solitar.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite