Ienupar Tarator Blue Pacific (Juniperus conferta.Blue Pacific)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus conferta Blue Pacific este un conifer cu frunzele in nuante de albastru-vernil care isi mentine culoarea pe tot parcursul unui an. Denumirea populara a acestui soi de arbore este Ienuparul Tarator. Arborele este originar din Japonia si este foarte cultivat si in Statele Unite ale Americii.

Detalii

RON 42

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Ienuparul Tarator este un soi ce prezinta conuri intr-o culoare neagra cu flori argintii. Acele acestui tip de ienupar sunt foarte aspectuaoase iar nuantele lor cu reflexii verzi-albastrui creeaza un contrast minunat cu albul zapezii pe timp de iarna. Acele au o lungime de peste 0,5 cm.

Ienuparul Blue Pacific este o planta ce se adapteaza foarte usor si prefera locurile luminoase, este un arbore iubitor de soare. Solul in care este plantat trebuie sa fie uscat, pietros sau nisipos. Ienuparul tarator arata splendid daca este sadit in jurul zidurilor sau pe langa gardurile ce nu sunt foarte aspectuoase.

Acest soi de ienupar este un soi pitic si poate atinge la maturitate inaltimea de 30-50 cm.

Ienuparul Tarator este foarte utilizat in realizarea unor gradini superbe, iar avantajul acestui tip de arbore este faptul ca frunzele sale sunt vesnici verzi. Asadar, el va impodobi gradinile si spatiile verzi, oferindu-le un efect de exceptie acestora in orice anotimp. 
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite