Ienupar BlueArrow (Juniperus BlueArrow)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus Blue Arrow - acest soi de ienupar are forma cea mai ingusta dintre toate celelalte soiuri de ienupar. Nu degeaba poarta denumirea de sageata albastra. Ele este originar din America de Nord. Inaltimea la care se poate dezvolta  este intre 6-8 metri, iar in latime intre 1-1,5 metri. 

Detalii

RON 48

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Acest conifer face parte din familia Cupressaceae. Ienuparul Blue Arrow are o coroana care creste sub forma conica dreapta. Ramurile ienuparului sunt dense, ascendente, fiind apropiate de tulpina. Frunzele sunt intr-o nuanta de gri-verzui. Culoarea lor ramane vesnic verde indiferent de anotimp. Frunzele ienuparului sunt solziforme.

Cresterea ienuparului Blue Arrow este destul de lenta. Acest soi poate fi plantat in orice tip de sol dar sa fie bine drenat. Locurile preferate de crestere ale acestui soi de conifer sunt cele insorite. In general este un conifer foarte rezistent la temperaturile scazute, dar si la poluarea ridicata din orasele mari. Ienuparul BlueArrow nu are nevoie de ingrijiri deosebite doar ocazional se poate face o tundere pentru a-i oferi o forma mai compacta.

Juniperus Blue Arrow poate fi plantat solitar sau in grupuri. Este un conifer perfect pentru toate tipurile de gradini in special pentru cele de dimensiuni mai mici. Este foarte des folosit ca ornament deosebit pentru stancarii. Va arata foarte bine si ca planta ornamentala pe terase sau plantat pe langa alei.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite