Brad Argintiu Abies lasiocarpa Argentea (Abies lasiocarpa Argentea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Abies lasiocarpa Argentea - exista aproximativ 40 de specii de arbori care formeaza familia Pinaceae. Arborele Argentea este originar din America de Nord. Este o specie de conifer care datorita culorii acelor a dobandit denumirea populara de Brad Argintiu. Coroana coniferului argintiu creste sub forma piramidala.

Detalii

RON 85

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele acestui conifer sunt sub forma de ace, ele sunt moi si intoarse in sus. Culoarea acelor este arginte spre alb. Acele cresc foarte bogat pe crengute, astfel ii ofera coniferului o coroana bogata si densa. Conurile au o forma cilindrica care isi schimba culoarea in functie de maturitate. Conurile tinere sunt intr-o nuanta de verde crud iar cele mature primesc o noua culoare de brun-galbui.

Coniferul Abies lasiocarpa Argentea se aseamana foarte mult cu Abies lasiocarpa glauca.

Plantarea lui se va face in soluri acide deoarece acestea sunt solurile lui preferate in mare parte. Acesta se dezvolta foarte bine si in alte tipuri de soluri. Bradul argintiu este rezistent la anotimpurile secetoase. Este foarte rezistent si la zonele urbane unde poluarea este mai ridicata.

Abies lasiocarpa Argentea este un conifer foarte decorativ datorita formei piramidale si dense. Ofera un look deosebit de frumos prin culoarea argintie a acelor. Este un conifer potrivit pentru amenajarea gradinilor si a parcurilor. Se foloseste foarte mult ca decor si in stancari. Acest Brad Argintiu nu necesita ingrijiri deosebite, la acest soi nu este necesara tunderea. Coroana sa naturala este foarte frumoasa prin forma ei piramidala compacta. Este arborele perfect si usor de intretinut.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite